Igor Kojić
V.Marković
Igor Kojić

V.Marković

Igor Kojić, Foto: V.Marković
Igor Kojić

V.Marković

Igor Kojić, Foto: V.Marković

Umesto toga, stao je nasred ulice, a onda je prešao na drugu stranu kako bi u jednoj kafeteriji uzeo kafu. Po povratku u svoj automobil, Igor je bio toliko zamišljen, da se nije ni osvrnuo, niti je pogledao da li mu neko prevozno sredstvo ide u susret. Umesto toga, prešao je van obeleženog mesta za pešake i tako ne samo napravio ozbiljan saobraćajni prekršaj već i rizikovao da ga neko slučajno udari.

U kućnoj varijanti, šortsu, majici i patikama, zamišljen kao da ga sve brige ovog sveta more, uspeo je da nepovređen uđe u svoj automobil, a onda se uputio u nepoznatom pravcu.

Severina

Instagram/printscreen

Foto: Instagram/printscreen

Da li su njene golišave fotografije razlog Igorovog neraspoloženja i rasejanosti ili pak činjenica da joj se ne može pridružiti zbog mera koje je Hrvatska uvela za naše državljane, ne znamo, tek bilo bi dobro da se Seve što pre vrati, dok Kojić ne napravi još koji prekršaj. 

Komentari (5)

beba

24.07.2020 07:50

On je toliko ruzan da ne znam sta je ona trazila sa njim

at

24.07.2020 10:36

@beba - Da, lep je na taju.

zagondzija

24.07.2020 09:24

Sta kazes fudbalski menadzer???

Babe

24.07.2020 17:20

Covek nije ruzan vise je naivan , to je kao kad zene kupe louboutin cipele , skupe su i zuljaju ali Boze moj ipak su markirane. A Severina je po lepoti tu u proseku sa njim ako gledamo slike prije plasticnih operacija , jedino joj se mora odati priznanje da je od njega harizmaticnija.

Ana

27.07.2020 00:16

Momak je smekerica.