Milena Radulović
D.Rakočević
Milena Radulović

D.Rakočević

Milena Radulović, Foto: D.Rakočević

Naime, paparaco „Alo!“ fotografisao je Milenu dok je, sa svojim momkom, šetala centrom prestonice u neposrednoj blizini škole „Stvar srca“, ali i potresan trenutak kada je naša glumica svom partneru pokazala mesto na kojem je godinama trpela seksualno zlostavljanje i maltretiranje.

Milena Radulović

D.Rakočević

Milena Radulović, Foto: D.Rakočević

- Držali su se za ruke dok su šetali gradom i delovali su veoma zaljubljeno. Konstantno su se osmehivali i ćaskali, a u jednom trenutku Milenin momak je zastao kod uličnog prodavca i kupio joj cveće - počinje priču za „Alo!“ izvor koji se zatekao na licu mesta i dodaje da se par dugo šetao glavnom prestoničkom ulicom, sve do trenutka dok Milena nije zastala u blizini ispred zgrade u kojoj je nekada bila Aleksićeva škola „Stvar srca“.

Milena Radulović

D.Rakočević

Milena Radulović, Foto: D.Rakočević

- Delovalo je kao da se dvoumi i kao da razmišlja šta dalje da radi. Međutim, u jednom trenutku kao da je presekla i skrenula je ka školi strave koju je godinama redovno posećivala. Dovela ga je do samog ulaza u zgradu i nešto mi je samo kratko kazala. U jednom trenutku, Milena je svom momku rukom pokazala ka prozoru, gde su nekada bile učionice i tiho mu rekla: „Tamo mi je radio užasne stvari“ - priča naš izvor i objašnjava šta se dalje dogodilo.

Milena Radulović

D.Rakočević

Milena Radulović, Foto: D.Rakočević

- Na njenom licu se tada pojavila bolna grimasa, brzo se okrenula, a njen momak ju je uzeo za obe ruke i nežno je poljubio. Činilo se kao da joj je konačno pao kamen sa srca što je svom momku smogla snage da pokaže mesto na kojem je godinama trpela zlostavljanje. Nakon toga, brzo su se udaljili sa mesta u kojem se škola nalazila i otišli su svojim putem - ispričao je na kraju naš izvor.

Milena Radulović

D.Rakočević

Milena Radulović, Foto: D.Rakočević

Podsetimo, Više javno tužilaštvo podiglo je optužnicu protiv Miroslava Mike Aleksića. Nekadašnji učitelj glume tereti se za dva produžena krivična dela silovanja, dva krivična dela silovanja, jedno produženo krivično delo nedozvoljenih polnih radnji i četiri krivična dela nedozvoljenih polnih radnji, na štetu sedam oštećenih.

Komentari (3)

beba

23.04.2021 11:26

Devojka je stravican lazov.Bilo je slika na kojima se slikala i smesila sa njim sva srecna mnogo god. posle njenih 17god.

Bojan

23.04.2021 11:39

Ja mislim da je sad stvarno dosta sa ovom vrstom marketinga. Ok, ranjena je povređena, nasilnik je u zatvoru i ne zlostavljajte ljude psihički jer to je njen život i svako ima svoje probleme a Milenini problemi nisu problemi cele nacije, već njene porodice i njegog dečka. Ostavite nas više na miru. Šta ćemo sa nasiljem za koja niko nikad neće odgovarati ?

Koliko..

23.04.2021 12:31

puta si dolazila mečki na rupu?... gov*o jedno manipulatorsko, i sestru mu dovodila.