Ana Sević
D.Rakočević
Ana Sević

D.Rakočević

Foto: D.Rakočević

Kako „Alo!“ saznaje, pevačica, koja je nedavno ušla u peti mesec trudnoće, otputovala je na more sa verenikom i ćerkom privatnim avionom.

- Daniel se na sve načine trudi ne samo da udovolji svojoj dragoj već se trudi i da ne ugrozi život svoje ćerkice koju pevačica nosi. Otkako je proglašena pandemija koronavirusa, Daniel o Ani brine više nego inače - ispričao je za „Alo!“ izvor blizak ovom paru i dodao da je upravo Danielova odluka bila da u Crnu Goru odu privatnom letelicom, za čije je iznajmljivanje iskeširao 3.000 evra.

Ana Sević

D.Rakočević

Foto: D.Rakočević

- Takođe, hotel u kojem su odseli u Budvi ne samo što je luksuzan i nudi vrhunsku uslugu već je poluprazan, što porodici dodatno pruža sigurnost i mir - ispričao nam je izvor.

Ana Sević

D.Rakočević

Foto: D.Rakočević

Sevićeva je uživala u jednom restoranu na otvorenom u Starom gradu, a društvo su joj pravili prijatelji i ćerkica Lorena. Iako je na licu imala naočare za sunce, nije uspela da ostane neprimećena jer je svojim odevnim komadima privlačila pažnju, pre svega muškog dela populacije.

Ispod providnog ogrtača koji je više otkrivao nego pokrivao jasno se ocrtavao minijaturni kupaći kostim, ali i napupeli trudnički stomačić. Nakon ručka, pojavio se i Anin verenik Daniel, koji je iznenadio Lorenu i doneo joj igračku.

Podsećanja radi, Sevićeva je pre nekoliko meseci saznala da je u drugom stanju, a pre mesec dana da će postati mama još jedne devojčice. Njenom vereniku će to biti prvo dete, pa je to možda dodatni razlog što o svojoj izabranici toliko brine.