NE PRESTAJE DA UDARA NISKO Milijana brutalno potkačila Gavrilovićevu decu i suprugu, pevačeva ljubavnica ovim komentarima zgrozila javnost!

Božićeva je konstantno peckala pevača, a ono što joj je Ivan odbrusio nije očekivao niko

Ivan i Milijana
Ivan i Milijana, Foto: youtubeprintscreen

Ivan Gavrilović razočarao je Milijanu prethodnog dana, govoreći da ipak ne može neke stvari sa sigurnošću da joj obeća u vezi njihovog odnosa.

Ivan i Milijana započeli su vezu pred kamerama rijalitija, i to u trenutku dok je on još uvek zvanično u braku. Ona očigledno nije zadovoljna tom činjenicom, pa ne propušta priliku da javno potkači njegovu njegovu porodicu.

Iskoristila je priliku da mu očita lekciju i kaže sve u lice. Kada su se strasti smirile oni rešili da razgovaraju.

U toku celog razgovora ona ga je prozivala tamo gde ga najviše boli. O njegovom braku i odnosu sa ženom, a zatim je i ironično pozdravila Marinu, a Ivana je to zabolelo.

Dok je Ivan svirao gitaru u dnevnoj sobi, opominjao je Milijanu da ne udara nisko.

- Prozivaš moju decu! Provociraš ih! Šta su ti oni krivi - pitao je iznervirano denser svoju ljubavnicu, a ona tu nije stala, već je poslala poruku njegovoj, još uvek zakonitoj, supruzi.

- Marina, pozdrav! Dukati su ovi super - zlobno se smeškala Milijana.

Ono što konstantno šokira cimere i javnost jeste Milijanina smelost kao ljubavnice da na podmukao i bezobrazan način spominje i dalje zakonitu Ivanovu suprugu.

Cimeri urnisali Milijanu zbog pevača, detaljnije o tome pročitajte OVDE.

Povezane vesti