Voditeljke
Printscreen
Voditeljke

Printscreen

Voditeljke, Foto: Printscreen

Voditeljke Slađana Tomašević, Snežana Dakić, Bojana Ristivojević, Jovana Jeremić, Maja Nikolić, Dragana Kosjerina, Nina Radulović, Katarina Šišmanović i mnoge druge žrtve su sajber-kriminala. Njihove fotografije završile su na porno-sajtu, zbog čega je pokrenuta istraga.

Sramotno!

Slađana Tomašević

Printscreen

Slađana Tomašević, Foto: Printscreen

Urednica i voditeljka „Beogradske hronike“ Slađana Tomašević bila je zaprepašćena kada je saznala da je završila na jednom takvom sajtu:

Voditeljke

Printscreen

Voditeljke, Foto: Printscreen

- Sramotno, besmisleno i neprimereno. Sigurna sam da će nadležne institucije rešiti slučaj i pronaći ljude koji se bave glupostima. Nije mi drago ako sam se našla na takvom sajtu. Ne vidim potrebu da me neko stavlja u takve uloge.

I njena koleginica sa TV Prva Bojana Ristivojević bila je iznenađena kad smo joj rekli zašto je zovemo:

Bojana Ristivojević

DušanPetrović

Bojana Ristivojević, Foto: DušanPetrović

- Verujem u rad naših nadležnih organa i da će brzo rešiti ovaj slučaj -

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (4)

Miki

28.11.2020 06:31

Nista pogresili nisu

REALNO

28.11.2020 13:23

@Miki - DOSLE SU NA PRAVI SAJT

Fuj

30.11.2020 14:53

A ko ih tera da se slikaju gologuze!? Hoće da privlače pažnju, pa neka se ne čude kada to neko (zlo)upotrebi na svoj način.

Magla

30.11.2020 15:37

Njima potureno? Jadne, pa kako to njima da se desi. Što se nije desilo nekom drugom. Televizija je postala ko javna kuća. Svaka persona pokazuje žutilo na gaćama i cenovnik usluga, bez imalo stida u ustezanja. Barem da im se zanat prizna i uvedu zdravstveni kartoni. Pa nek idu u penziju po zakonima radnim, a ne prirodnim.