IAKO JE ON JOŠ UVEK U ZAKONITOM BRAKU! Skandal ne prestaje: Ivan i Milijana konačno staju na ludi kamen, isplanirali svaki detalj svadbe, a za organizatora izabrali njega!

Milijana i Gavrilović imaju veoma turbulentan odnos, pa je pitanje da li će se ove njihove zamisli u budućnosti ostvariti

Ivan Gavrilović i Milijana su izneli sve detalje oko svadbe koju planiraju.

Pomenuta je bila svadba sa Milojkom, pa se ona nadovezala na to.

Ivan Marinković je pitao oboje kakva su bila njihova prva venčanaja?

- Ja sam sa Milojkom imala oko 150 ljudi koji su bili pozvani. Sada da pitam tebe, ko će da plati našu svadbu, ali i tvoj razvod? - pitala je Milijana.

- Ja ću sve da platim. Potrudiću se da nađem salu i da sve to prođe kako treba. Milijana će praviti sposak, ja se tu neću ni pitati - dodao je Ivan.

Onda je nastao pravi smehores kada je Ivan Marinković rekao:

- Milojko će vam biti organizator venčanja - dodao je Ivan Marinković.

- Ja se zezam, ali mi danima nije prijatno. Užasno me nervira njegovo laganje i izmišljanje i to što je on tako opušten - dodala je Milijana.

Da li će do njihove svadbe doći, ostaje nam da pratimo.

Milijana i Gavrilović imaju veoma turbulentan odnos, pa je pitanje da li će se ove njihove zamisli u budućnosti ostvariti.

Dok se vucarao po rijalitiju sa 53 godine mlađom Milijanom, ćerku Milojka Božića smo gledali na televiziji i divili se njenoj lepoti! Više o tome OVDE.

Povezane vesti