SVE JE ZAKAZANO Učesnica Parova ide na operaciju menjanja pola! Poznati političar snosi sve troškove

Presrećna

Kiki Nikolić
Kiki Nikolić, Foto: Foto: Alo!/Vladimir Marković

Kristijan Kiki Nikolić navodno dobija operaciju smanjena želuca čim izađe iz rijalitija, a sve to finansira bitan čovek iz vlasti.

Kako je transvestit više puta isticao da ima velike probleme sa kilažom, koja mu stvara pakao od života već godinama, ali kako je oduvek živeo u nemaštini i bedii nije imao novca da rešava svoje stanje, sada se kolo sreće okreće.

Njega su celog života urnisali zbog kilaže, omalovažavali i diskriminisali. U "Parovima" je rekao kakav problem ima i da bi mu olakšalo ako bi mu neko pomogao da ga reši, a rešenje se očigledno pojavilo.

"Kristijan Kiki ima stomak kao balon, što mu otežava kretanje, funkcionisanje uopšte. Njega su u školi svi tukli i šutirali jer je debeo. Nigde nije mogao da dođe, a da ne kažu: "Evo debele nakaze". On plače celog života jer je rođen s takvim problemom. Nekada je danima bio u depresiji i nije izlazio iz kuće, a znao je i da gladuje i da padau nesvest, ali problem nije nestajao. Prvi koji su mu pružili ruku bili su ljudi sa Hepija. Uprkos tome što je transvestit od 150 kilograma, oni su ga primili u svoj rijaliti. Kada je ušao u vilu „Parova“, Kiki nije ni slutio da će to biti njegovo rešenje za mnoge probleme.

Kiki Nikolić
Kiki Nikolić, Foto: Foto: YouTube/printscreen

"Ja mogu da pojedem dve kantice krema u momentu, jedem jer mi je želudac razvaljen. Želudac mi je kao kanta za smeće. Ja sam smeće, ja sam jednakan- taza otpadine treba da živim ni dana ovakav“, rekao je Kiki jednom prilikom", kaže izvor.

Kikijevo jadikovanje i plakanje, njegove vapaje za pomoć čuo je jedan političar čija majka prati „Parove“ i oduševljena je Kikijem. Ona ga prosto obožava, pa je svom sinu rekla da mora da pomogne jednoj osobi koja je bolesna.

"Političar prvo nije shvatao ozbiljno staru majku, koja je zaluđena "Parovima", i onda je nekoliko puta gledao baš kada je Kiki plakao i molio za pomoć. Ganulo ga je stanje mlade osobe. Bio je pogođen užasnim stanjem u kojem se Kiki nalazio. On je obećao majci da će mu pomoći i da će organizovati njegovu operaciju", tvrdi sagovornik.

Imućni čovek iz vrha vlasti kontaktirao je sa svojim ljudima iz najbolje klinike u gradu, sve je regulisao do zadnjeg dinara, a onda su oni stupili u kontakt sa produkcijom da obaveste Kikija da ga po završetku rijalitija čeka operacija smanjivanja želuca.

Kiki Nikolić
Kiki Nikolić, Foto: Foto: YouTube/printscreen

"Kada je čuo da mu je političar sve platio i da će konačno rešiti svoje probleme i traume, Kiki je plakao kao kiša. Nije znao gde se nalazi od sreće. Konačno će moći da živi normalnim životom i da bude kao svi drugi vršnjaci. On jedva čeka da se „Parovi“ završe, pa da krene na ispitivanja i postsne vitak i zdrav", završava izvora.

Povezane vesti