TEŠKA ŽIVOTNA PRIČA! Učesnica rijalitija Parovi otvorila dušu i iznela sve o svojoj majci monstrumu, kao i o batinama, njena potresna ispovest ledi krv u žilama! (VIDEO)

Minja je osetila potrebu da podeli trenutke iz teškog detinjstva, uspomene probudile jecaje i tugu

Parovi
Parovi, Foto: youtubeprintscreen

Jedna od najmlađih učesnica "Parova", Minja Pavlović odlučila je da ispriča svoju životnu priču.

Stanovnicu luksuzne vile u Zemunu zlostavljala je majka tokom detinjstva, a posledice nisu psihičke, već i fizičke.

Minja je sve bliskija sa Milanom Mijatovićem, a o teškoj traumi odlučila je da pred njim otvori dušu.

- Nosim neke posledice iz života. Kao mala sam imala epilepsiju. To je sada prošlo sve. Ali sam dosta dugo vodila borbu sa tim. Ja sam sada dobro, ali je lečenje bilo dugo i nekoliko puta je bilo baš kritično. Rekli su mi da je to sve bilo posledica maltretiranja koje sam ja doživela. Morala sam da pijem dosta lekova, a bila sam tako mlada tada - rekla je Pavlovićeva, pa nastavila:

Parovi
Parovi, Foto: youtubeprintscreen

- Tada sam imala 18 godina, kada su hteli da me vrate kod majke. Ona je nastavila tada da me bije i maltretira. Imala sam strah od nje i ćutala sam kada me je tukla. U jendom momentu sam popila sve tablete i jedva sam ostala živa. Njviše me je bolelo što moja majka nije htela da me vidi - dodala je Minja koja je grcala u suzama dok je pričala tešku životnu priču.

Podsetimo, učesnik rijalitija Parovi, Marko Perović, unakazio je svog cimera od batina, detaljnije o tome pročitajte OVDE.

BONUS VIDEO:

Ova ispovest mlade takmičarke iznenadila je sve, ljudi su ostali nemi na njene izgovorene reči.

Povezane vesti