DRAMA U VILI PAROVA! Voditeljka zbog zdravlja hitno napustila rijaliti i odjavila emisiju, ućesnici zabrinuti nakon ovog njenog poteza!

Poznato TV lice čitave noći je smirivalo strasti između bivših emotivnih partnera Ivana Marinkovića i Jelene Ilić

Anđela Lakićević
Anđela Lakićević, Foto: printscreen

Anđela Lakićević ušla je prethodne noći u vilu "Parova" kako bi vodila redovan program, ali voditeljka, po svemu sudeći, nije dobro sa zdravljem.

Poznato TV lice je razgovaralo sa takmičarima, a po licu i pokretima videlo se da se ne oseća dobro.

U jednom trenutku Anđela je uzela lek, a pokušala je da to uradi u tajnosti. Međutim, folija od medikamenta ostala je za stolom.

Lakićevićeva je profesionalno završila svoj posao, a onda je brzo izletela iz vile.

Poznato TV lice čitave noći je smirivalo strasti između bivših emotivnih partnera Ivana Marinkovića i Jelene Ilić, a očito da ju je brutalnost čitave situacije uznemirila ili jednostavno ima jaču prehladu.

Kada je zapitala Marinkovića šta će ako je pogrešio u svađi sa bivšom verenicom Jelenom. On joj je uzvratio:

- Anđela, da li si ti normalna? Nema šta da se preispitujem! Ne mislim ništa loše. Nemoj da se uvrediš - uzvratio je Ivan.

- Ja nisam normalna, svakako! Ne vređam se - odgovorila je voditeljka, a zatim se oprostila:

- Poštovani gladaoci, hvala što ste bili uz nas! Slede "Parovi" uz Ivana Marinkovića i "Noćne priče"! Laku noć - rekla je ona odjavivši emisiju.

Ivan Marinković žestoko urnisao verenicu, otkrio detalje iz privatnog života koje će vas dodatno šokirati! Više o tome OVDE.

Povezane vesti