NIJE MU OSTAO DUŽAN! Andrej Šepetkovski otkrio kakav je Aleksandar Berček na snimanju:"Zna da bude prgavi Sremac kada ustane na levu nogu!"

Evo kako je protekla njihova saradnja!

Andrej Šepetkovski
Foto:Instagram printscreen

Glumca Andreja Šepetkovskog publika je upoznala u seriji "Gore-dole", a od tada je imao priliku da tumači razne uloge, od onih komičnih, preko problematičnih tipova kao što je slučaj u seriji "Južni vetar".

Odigrao je zapaženu ulogu u ovoj seriji, trenutno ga gledamo u komediji "Tate" na Prvoj TV, a od jeseni će na Superstar TV dočarati političara Vasilija i u drugoj sezoni "Državnog službenika". Ipak, mnogi su zbog popularnosti "Južnog vetra" sada najviše fokusirani na ulogu u ovoj seriji.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Andrej Šepetkovski (@andrejsepetkovski) on

- Srba je loš jer se bavi kriminalom. Međutim, on je samo uplašen i antijunak, koji se bavi time iz nužde, što ga ne opravdava. Daleko je Srba od surovog kriminalca kakvi su drugi likovi u seriji. Ne pričam zato što sam ga zavoleo, već to misli cela ekipa. Dao je celoj priči i neku komičnu notu - zaključio je glumac.

Serija "Tate" postigla je veliki uspeh.

- Publika voli tu seriju. Dobar humor je lek za probleme. Serija "Tate" traži od vas celog čoveka, ali nije mi žao što sam prihvatio ovu ulogu  - otkrio je Andrej.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Andrej Šepetkovski (@andrejsepetkovski) on

U seriji "Državni službenik", njegov partner je glumac Aleksandar Berček.

- Prvi put u karijeri radio sam s njim. U mnogim svojim intervjuima govorio sam da smatram da je on naš najbolji glumac. I dalje stojim pri toj izjavi. Na prvi pogled smo se razumeli i nismo se odvajali sve vreme snimanja. Razgovarao sam s njim u pauzama o poslu i privatnom životu, a mogu da kažem da smo postali i prijatelji. Čuo sam i ja te priče da je težak na snimanju, ali to nisam primetio. Zna da bude prgavi Sremac kad ustane na levu nogu, ali mu nisam ostao dužan - rekao je glumac uz osmeh.

Andrej Šepetkovski
Foto: printscreen

 

Povezane vesti