Aleksandar Berček
Printscreen
Aleksandar Berček

Printscreen

Aleksandar Berček, Foto: Printscreen

Mina Berček koja danas ima 30 godina se pre više od decenije našla u žiži javnosti kada se udala za poznatog srpskog repera. Taj brak je izazvao veliku pažnju, a trajao je svega nekoliko meseci.

Naime, njeno srce tada je osvojio Skajl Vikler koji je danas oženjen glumicom Anđelom Stamenković sa kojom ima ćerku kojoj je par dao neobično ime - Strela.

PROČITAJTE JOŠ:

Skaj i Mina su se tada, kako je on pisao, voleli do ludila, ali pričalo se da njen otac, Aleksandar Berček, taj brak nije podržavao, a te priče dodatno su podgrejane činjenicom da roditelji nisu bili na venčanju.

Kako je započeo brak tako je i završen - burno i bez komentara Aleksandra Berčeka koji o svom zetu baš nikada nije rekao ni reč. Mina je nastavila život - ali daleko od javnosti.

Skaj Vikler se, pak, nakon toga bacio u solo vode (Podsećamo, bio je deo grupe "Bad Copy") i posvetio se porodici.

Skaj Vikler je bio i u vezi sa Katarinom Ostojić Kajom, a ta veza bila je burna. Upoznali su se u "Velikom bratu", emocije su bile burne, ali ni oni nisu potrajali.

Kaja Ostojić i Skaj Vikler

Screenshot Youtube

Kaja Ostojić i Skaj Vikler , Foto: Screenshot Youtube

Inače, Aleksandar Berček iz prvog braka sa Svetlanom ima sina Nikolu (35) i ćerku Milicu (29), a iz drugog braka sa Anom, ćerku Minu i sina Miloša.

BONUS VIDEO:

Jedna je od NAJBOGATIJIH ŽENA sveta, a nekada je umesto haljina nosila džakove za krompir!

 

Sloboda Mićalović napustila Narodno pozorište! Evo šta planira dalje da radi

AUTOR: Kurir/I. M. DATUM I VREME: 29.10.2019. 09:04 Ispričala sve. Sloboda Mićalović, Foto: Rajko Ristić/Alo! Glumica Sloboda Mićalović među prvima je u novoj sezoni napustila Narodno pozorište u Beogradu i prešla u Jugoslovensko dramsko pozorište. Iako je planirano da novu sezonu otvori predstava "San letnje noći" sa Slobodom u glavnoj ulozi, to se nije dogodilo.