Desimir Stanojević
Printscreen/YouTube
Desimir Stanojević

Printscreen/YouTube

Desimir Stanojević, Foto: Printscreen/YouTube

Među onima koji su novinarima pre godinu dana potvrdili vest koja je potresla Srbiju - da je preminuo glumac Desimir Stanojević - našao se i njegov mlađi kolega i zet Zoran Ćosić.

- Nemam komentar, prosto sam veoma emotivan u ovom trenutku i nisam sposoban da pričam. Potresen sam i tužan. Jutros je umro, to je sve što imam da kažem - istakao je on za Blic.

Pokojni Stanojević i suprug njegove ćerke Nine odlično su se slagali, a Desimir je jednom prilikom ispričao da je tako bilo od prvog dana.

On se prisetio kako je, kada su Nina i Zoran dok su se zabavljali, u jednom trenutku raskinuli, a on je odlučio da mlađeg kolegu pozove na slavu, nakon čega je usledilo pomirenje.

Zoran Ćosić

printscreen

Zoran Ćosić, Foto: printscreen

- Između Nine i Zorana je čak u jednom trenutku i došlo do prekida zabavljanja. U to vreme nam je bila slava pa sam Ćoleta, kao svog kolegu, pozvao na slavu. Nina za to nije znala. Nije prošlo ni pet dana, a oni su se pomirili, a za dva meseca već su počeli da žive zajedno - pričao je Stanojević.

Sanja, druga glumčeva druga ćerka, udata je za čoveka iz sasvim druge branše.

- Sanja je izabrala Marka Kanačkog, čija su interesovanja i privatno i poslovno vezana za tehniku, računare i ostale uređaje koji meni nisu bliski. Dobio sam odgovornu osobu koja može da mi, bez mnogo ubeđivanja da to mogu sam da naučim, sredi računar, mobilni - rekao je jednom prilikom glumac.

Pročitajte još