Danica Maksimović
printscreen
Danica Maksimović

printscreen

Danica Maksimović, Foto: printscreen
Danica Maksimović

Alo.rs

Danica Maksimović, Foto: Alo.rs

- Preležala sam koronu, ali čak i kada sam se s njom borila, puštala sam muziku, pevala, igrala, šminkala se i sređivala... Potonuti i pasti u depresiju nikako ne valja. To onda utiče i na razvoj bolesti i na sve ljude oko vas. Sve ide iz glave, i u ljubavi, i u životu, u poslu... - kazala je poznata glumica.

Tihomir Stanić

Alo.rs

Tihomir Stanić, Foto: Alo.rs

Iako je celo leto radila na raznim televizijskim projektima, ipak joj pozorište i kontakt s publikom veoma nedostaju.

Branko Kockica

Jošida Masanori

Branko Kockica, Foto: Jošida Masanori
Maja Gojković vakcinacija

Alo.rs

Maja Gojković vakcinacija, Foto: Alo.rs

- Čitala sam dosta o vakcinama, raspitivala se... Želela sam da primim ovu novu sa Oksforda, alfa vakcinu, ali pošto je nema, primiću kinesku. Nje ima najviše, a nemam ni najmanju sumnju da je dobra - rekla je Danica Maksimović, koja je, kada je razvoj ove bolesti u pitanju, optimista.

- U petak ćemo u prostorijama Beogradskog dramskog pozorišta organizovati da njih 153 primi Fajzer-Biontek vakcinu, a kasnije i oni koji su se izjasnili za rusku, njih tridesetak - rekao je Vesić.

Goran Vesić vakcinacija

Alo.rs

Goran Vesić vakcinacija, Foto: Alo.rs

- Vakcina bi trebalo da bude početak kraja, ukoliko se što veći broj ljudi vakciniše. Ja bih to jako volela i apelujem na sve ljude da je prime, kako bi kolektivni imunitet bio bolji i kako bismo se što pre vratili svom pređašnjem životu - naglasila je Maksimovićeva.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ: