OTKRIVENO ZAŠTO JE POMEREN GROB PANONSKOG MORNARA Đorđe Balašević sada počiva u porodičnoj grobnici, a ovo je razlog (FOTO)

Sahrana Đorđa Balaševića održana je 21. februara u krugu porodice uz tamburaše i pesmu "Olivera" koju je posvetio svojoj voljenoj supruzi

Đorđe Balašević - sahrana
Đorđe Balašević - sahrana, Foto: Alo/Nenad Vujanović

Grob Đorđa Balaševića, koji počiva na Gradskom groblju u Novom Sadu, premešten je desetak metara od prvobitnog mesta gde je sahranjen na mesto gde je napravljena porodična grobnica, u senci četinara.

- Đorđe Balašević je premešten u novoizgrađenu porodičnu grobnicu, koja je u međuvremenu napravljena kako bi bila spremna za odavanje pomena na 40 dana od smrti. U okviru tog datuma je premešten u porodičnu grobnicu, naravno sve na zahtev i po želji porodice - rečeno je Kuriru u JKP Novi Sad.

Sahrana Đorđa Balaševića održana je 21. februara u krugu porodice uz tamburaše i pesmu "Olivera" koju je posvetio svojoj voljenoj supruzi, a njoj su prisustvovali i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević i gradonačelnik Ljubljane Zoran Janković.

Pored imena nalazi se i pravoslavni krst kao i stih iz njegove pesme “Portret mog života” - “Bez crne bela ne bi vredela”.

Hit koji će ostati za sva vremena otpevao je Mile Kitić, a OVDE pročitajte koja je to pesma je bila namenjena preminulom Đorđu Balaševiću.

Povezane vesti

  • Korisnik: milovan
    31/03/2021 - 20:38
    Koga zanima grobno mesto.?? Sto bi to ikoga zanimalo osim njegovih bliznjih.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA