Branko Janković
Printscreen You Tube
Branko Janković

Printscreen You Tube

Branko Janković, Foto: Printscreen You Tube

Branko Janković, kog je domaća publika nedavno imala priliku da gleda u seriji "Tate", u kojoj tumači lik Vlade, otkrio je lepe vesti.

- Čekam treće dete. Supruga me sad gleda! (smeh) - kazao je Branko u "Šok tok"-u, pa dodao:

- U petom je mesecu. Deca su nam ostala na selu. Tamo je lepo vreme, neki vetar duva. Oni tamo uživaju. Puštaju zmajeve, živopisno je - rekao je Janković.

Pored glumačkog posla Branko je već nekoliko godina posvećen sopstvenom biznisu - proizvodnji sira, mleka i surutke. Branko se pre pet godina preselio u selo Gunjaci, kod Osečine, gde ima farmu sa 150 koza. Tamo živi sa suprugom Natašom, ćerkom Koviljkom i sinom Vukadinom, a u Beograd odlazi kad god ima poslovne obaveze.

- Pripremam se za početak sezone muže koza. Trenutno je jarenje u toku. Ove godine smo blizu sto tona mleka preradili. Imamo oko 800 grla na mlekari. Guram i radim. Uskoro pokrećemo novi segment, to je kozja kozmetika. Kozje mleko je neverovatno za regeneraciju kože, vlažnost - kazao je on u gorepomenutoj emisiji.

Pročitajte još

Komentari (4)

djura

11.02.2021 09:07

Svaka cast, jedan od retkih glumaca koga slava nije pokvarila. Fin i pristojan.

mujo

11.02.2021 11:10

Nesimpa covek.

beba

11.02.2021 13:02

Ko sa njim zeli dete...?

Dragan014sr

11.02.2021 20:04

@beba - Njegova žena je glumica takodje. Nataša je princeza a uz to i predivna osoba, a i Branko je dobar čovek i uspešan glumac i preeduzetnik. Mnogi takvu ženu mogu samo da sanjaju. Lično ih poznajem godinama, tako da znam o čemu pričam.