EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO Pogledajte pored KOGA će danas biti sahranjena Isidora Bjelica u Aleji zaslužnih građana!

Ovde će joj biti večno konačište!

Isidora Bjelica
Foto: Alo.rs

Posle osam godina duge borbe sa kancerom, srpska književnica Isidora Bjelica preminula je u sredu veče u teškim mukama.

Ona je, kako saznajemo, poslednjih dana života bila priključena na veštačko disanje i bilo je pitanje trenutka kada će njeno izmučeno telo izgubiti borbu. 

Bjelica se i sama molila bogu da je, kako je rekla, uzme u njegovo Carstvo, jer nije osećala da može da nastavi život u mukama koje je trpela zbog kancera.

Isidora Bjelica
Foto: Instagram/YouTube/printscreen

Kako "Alo!" ekskluzivno saznaje, srpska književnica danas će biti sahranjena u Aleji zaslužnih građana i to na grobnom mestu pored političara Olivera Ivanovića, koji je ubijen 16. januara 2018. godine iz vatrenog oružja u Severnoj Mitrovici.

Ekipa "Alo!" obišla je Aleju dan pred Isidorinu sahranu, gde nam je jedan od zaposlenih otkrio da će Bjelica zaista biti pokopana pored Ivanovića.

- Danas smo kosili travu oko parcela i pripremali sve za sahranu. Sutra ćemo otvoriti ploču i izgravirati ime, godinu rođenja i godinu smrti, a onda ćemo je nakon sahrane zatvoriti - rekao nam je jedan od zaposlenih kojeg smo tu zatekli i potvrdio da će Isidora biti sahranjena pored Olivera Ivanovića.

Isidora Bjelica
Foto: Instagram

Sin pokojne književnice Lav Grigorije Pajkić za "Alo!" je rekao da će sahrana njegove mame biti u najužem krugu porodice i prijatelja.

- Znam da je veliki broj ljudi voleo moju mamu, ali s obzirom na stanje u državi i pandemiju koronavirusa, okupiće se samo članovi porodice, a svi oni koji budu želeli da obiđu njeno grobno mesto, mogu to da urade i kasnije. Moramo da vodimo računa da se niko ne zarazi - rekao je Lav za "Alo!". 

Povezane vesti

 • Korisnik: veki
  09/08/2020 - 05:55
  Sramota.Pored porodicnog coveka , borca za slobodu..Seksom opterecena.Vredjala mnoge nase Velike pesnikinje u *Ljubavni zivot srpskih pesnikinja.
 • Korisnik: Lili
  09/08/2020 - 03:56
  Sramota i vredjanje ZASLUZNIH GRADJANA KOJI TU LEZE
 • Korisnik: MIKI
  09/08/2020 - 03:55
  CRNI HUMOR
 • Korisnik: Koliko
  08/08/2020 - 17:40
  Citam, bice kremirana, tako da ce tek biti polaganje urne. Inace Aleja zasluznih gragjana je postala Aleja estrade.
 • Korisnik: Dera
  08/08/2020 - 15:36
  Ne poštuju se godinama kriterijumi za sahranu u Aleji.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi