Serija "Porodica", Legija i Slobodan
Printscreen

Trejler za novu 2. epizodu je objavljen, a sada su procurele scene kojih nema u njemu - susret Milorada Ulemeka Legije i nekadašnjeg predsednika SRJ, Slobodana Miloševića.

Porodica Miloševic nalazi se u vili "Mir" u Užičkoj ulici, gde dobijaju informaciju da će bivši predsednik biti uhapšen. Ispred vile je okupljen jedan broj Miloševićevih simpatizera, a Miloševiću za to vreme pokušavaju da uruče nalog za hapšenje.

Sada je procurela scena, iz mračnog hodnika u kom se susreću Milorad Ulemek Legija i Slobodan Milošević i u kom Legija pokušava da mu uruči nalog!

- Ja sam vojnik države, slušam naređenja... i treba ovo da vam dam - rekao je Legija.

- Šta je to? - upitao je Milošević, a Legija mu je odgovorio da je nalog.

- Da se nosiš u pi*ku materinu, i ti i taj tvoj nalog. I reci onim tvojim govnarima da ne mogu ovako da me hapse. Jesi čuo? Duboko si me razočarao. Samo, da znaš... Znam sve šta ste radili.. I ti, i ona tvoja banda. I ako padnem ja, padaš i ti - govori Milošević Legiji.

AmiG Show

youtubeprintscreen/Pink TV

AmiG Show, Foto: youtubeprintscreen/Pink TV

Nakon 20 godina od hapšenja bivšeg predsednika Srbije i SR Jugoslavije Slobodana Miloševića, snimljena je mini TV serija pod nazivom "Porodica", koja prati poslednjih 48 sati zajedničkog života članova porodice Milošević.

Pod opsadom policije, novinara i demonstranata, porodica Milošević i njihovi prijatelji i saradnici, nalaze se u vili "Mir" na Dedinju, bez ikakve kontrole nad situacijom, a nepredvidive ljudske reakcije počinju da izlaze na površinu.

Slobodana Miloševića igra Boris Isaković. Mirjanu Marković Mirjana Karanović, Mariju Milošević Tijana Marković, Zorana Đinđića Uliks Fejmiu, Vojislava Koštunicu Svetozar Cvetković, a Čedomira Jovanovića Milan Marić.

Pojedini likovi su izmišljeni, a neke scene rezultat su pretpostavke, kreativne obrade i umetničke slobode.