Novak Đoković
Alo!/V. Marković
Novak Đoković

Alo!/V. Marković

Foto: Alo!/V. Marković

Milioni gledalaca TV Pink svakog vikenda jutro dočekuju uz vikend izdanje "Svitanja", prvog jutarnjeg programa koji je na programu već od 04:30h, tokom kojeg uvek nasmejani i raspoloženi Dajana Paunović i Nemanja Velikić požele dobro jutro svojim gledaocima i izveste ih o svim najvažnijim i najnovijim vestima i informacijama.

Voditeljski dvojac uz koji se budi Srbija navikao je svoje gledaoce na uvek aktuelna i zanimljiva gostovanja, a ovog vikenda na redu je još jedno ekskluzivno!

PROČITAJTE JOŠ:

U studio Dajane i Nemanje dolazi Jelena Đoković, supruga najboljeg tenisera na svetu Novaka Đokovića i direktorka Fondacije Novak Đoković!

Jelena će tom prilikom govoriti o aktivnostima Fondacije Novak Đoković, s posebnim osvrtom na samo jednu od mnogobrojnih humanitarnih akcija tokom kojih su širom Srbije otvorili čak 43 vrtića! Takođe, Jelena će u vikend "Svitanju" govoriti i o svom radu sa mladim ljudima u Srbiji, na koji način motiviše studente i pomaže im da definišu i unaprede svoj karijerni put, a takođe otkriće zbog čega će ona i Novak po prvi put ostati toliko dugo u Srbiji.

Ovo je, inače, prvo gostovanje Jelene Đoković na TV Pink, zato - ne propustite "Svitanje" Dajane Paunović i Nemanje Velikića sutra u 04:30h na zvanično najgledanijoj televiziji u Srbiji!

Novak Đoković

Alo!/V. Marković

Foto: Alo!/V. Marković