Milena Radulović
ATA Images

Milena i Sergej sarađivali su na filmu "The Superdeep", u kom Radulovićeva igra glavnu ulogu, dok je Torčilin jedan od producenata, a simpatije između njih navodno su se pojavole tokom saradnje.

Sergej je pisac i producent, ima 36 godina, a on i lepa glumica zajedno su se pojavili u javnosti 15. aprila, na premijeri pomeutnog filma u Beogradu. Njih dvoje su sarađivali i na scenariju, a Milena je je imala ideje za lik epidemiološkinje Ane koje su se dopale producentima.

- Volim Anu, jer smo sve njene dileme napisali Sergej Torčilin i ja. Kad sam dobila scenario, moj problem je bio što se ona ne menja tokom filma. Ona je samo htela da spase sve i pokušala je da preživi. To za mene nije bilo nimalo interesantno, jer je to kraj koji smo videli hiljadu puta. Zato je moj zadatak bio da joj dam unutrašnje dileme - rekla je Milena tokom promocije filma u Rusiji, u novembru.

Milena je veoma aktivna na društvenim mrežama, ali sa emotivnim partnerom nema nijednu zajedničku objavu, ali su se zajedno pojavljivali se u javnosti na premijerama, ali i gostovanjima zbog promocije filma.

Podsetimo, Radulovićeva je početkom godine optužila profesora i vlasnika škole glume Miroslava Miku Alekića da ju je silovao, a Više javno tužilaštvo 21. aprila protiv Aleksića podiglo je optužnicu.