OVO DO SAD NIKO NIJE ZNAO! Kubura javno priznao kako je dobio nadimak, otkrio anegdotu koja nikoga nije ostavila ravnodušnim!

Glumac je prepričavao mnoge događaje, a ono što je zanima voditelja i sa čim javnost nije upoznata jeste poreklo njegovog nadimka

Aleksandar Srećković Kubura
Aleksandar Srećković Kubura, Foto: youtubeprintscreen

Emisija ''Amidži Šou'' ovog utorka razlikuje se u odnosu na prethodne. Naime, voditelj emisije Ognjen Amidžić, okupio je ekipu u čast svog preminulog prijatelja, glumca Marinka Madžgalja.

U studiju su se prvenstveno okupili Marinkovi saradnici i najveći prijatelji - kompozitor Marko Kon, kao i glumci Andrija Milošević, Dušan Kovačević, Lako Nikolić, kao i Aleksandar Srećković Kubura, koji je po prvi put javno ispričao kako je dobio čuveni nadimak.

- Kako sam dobio nadimak Kubura? Pa napravio sam glupost, imali smo čas istorije, ja sam doneo kuburu koja je bila suvenir, nisam znao da može da opali. Kapisla je bila unutra, i puklo je nasred časa i onda je uletelo obezbeđenje, direktor, cela škola - ispričao je Kubura i nasmejao sve u studiju - rekao je glumac.

Ognjenu Amidžiću ova anegdota ostaće uvek u srcu, detaljnije o tome pročitajte OVDE.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi