Aleksandar Srećković Kubura
Alo!/Rajko Ristić
Aleksandar Srećković Kubura

Alo!/Rajko Ristić

Aleksandar Srećković Kubura, Foto: Alo!/Rajko Ristić

Aleksandar Srećković Kubura prvi put je progovorio o razvoda od fitnes instruktorke Marije Savić, s kojom je bio 20 godina u braku.

On je odgovarao i na pitanja oko dece, kako su podneli rastanak roditeljaka, ali i u kakvim je odnosima sada sa bivšom suprugom.

Razvod roditelja nije naročito retka pojava, takve stvari se dešavaju i to sve prolazi, smatram da nije toliko strašno, preživeće. Ali ne bih mnogo da govorim o tome – rekao je Kubura na pitanje kako je njihov sin Vanja podneo taj događaj.

Marija i ja smo u dobrim odnosima, sasvim normalnim i ne vidim zašto ne bismo bili. Uvek smo se zajedno bavili decom, to radimo i sada kad više nismo zajedno, to je jedini logičan i zreo način da se jedna takva situacija prevaziđe.

Povodom pisanja medija da je imao svađe sa Marijom oko podele imovine, glumac kaže da ne mari za to.

Marija Savić Srećković

Screenshot

Marija Savić Srećković, Foto: Screenshot

Svašta se pisalo, svašta će se i pisati, ali ja zaista ne obraćam pažnju na to. Zajedno nas drži to što vaspitavamo svoje mlađe dete, a sada se tu pridružio i ovaj stariji koji nam dosta pomaže s Vanjom. Čak bih ga nazvao i zamenskim roditeljem, od tolikog značaja nam je bio, a i tolika im je razlika u godinama. On ima sopstvene principe vaspitanja u odnosu na Mariju i mene i dobro utiče na brata.

Ipak, razvod nije lak koliko god se kod nekih brzo završi, pa je i Srećković analizirao kako je u njegovom slučaju bilo.

- Nadam se da smo zrelo uspeli da prevaziđemo ovaj razvod, ne znam. Kao što vidite, ne govorim previše o tome i nije mi naročito prijatno, na neki način je još uvek sveže. Verujte da ima mnogo zanimljivijih tema za razgovor, a ovo je jedan trenutak koji će proći i svi ćemo nastaviti sa svojim životima. Sve je to život, nažalost, čine ga i ovakve situacije – smatra glumac.

Kako su na javnoj sceni 20 godina uvek isticani kao bračni par za primer, Kubura je odgovorio:

Pa, dobro, i naše prijateljstvo, koje je ostalo, biće isto tako dugovečno i potrajaće duže od tih dvadeset i nešto godina, trajaće dok budemo živi. Ne mogu da pravim nikakve projekcije, s obzirom na to šta udišemo u Beogradu – rekao je kroz smeh.

Saznajte OVDE gde je Kubura pobegao potpuno go.

BONUS VIDEO: