NAKON SKANDALOZNIH OPTUŽBI Lečića i Merimu zna preko 30 godina, sa Danijelom je sarađivao više puta, a ono što je Mima Karadžić rekao nije niko očekivao!

Glumac otvorio dušu i kratko i jasno izneo svoj stav

Mima Karadžić
Mima Karadžić, Foto: Tv Pink-printscreen

Glumac Mima Karadžić nedavno je proslavio 66. rođendan. Ekipa emisije "Premijera" imala je priliku da popriča s njim nakon izvođenja predstave "Feliks" u Zvezdara teatru.

- Kad sam imao 12 godina, vukli su me za uši. Sećam se tog vremena kad su me vukli za uši, lepo je to vreme bilo... Danas me ne vuku za uši, malo sam odrastao, ali su mi uši porasle i glava mi je porasla. Danas da mi svi ljudi nisu čestitali, ja ne bih obratio pažnju, živeo bih ovaj dan kao i svaki drugi, mislim da je svaki dan na neki način rođendan - priča poznati glumac.

Mima Karadžić
Mima Karadžić, Foto: Tv Pink-printscreen

Mima se dotakao i glumice Danijele Štajnfeld, Merime Isaković i kolege Branislava Lečića, pa izneo svoje mišljenje o tom slučaju koji je već neko vreme vrlo aktuelan u medijima.

- Ja znam Leku, znam ga 30 godina i drug mi je i mislim o njemu sve najlepše. Znam i Danijelu Štajnfeld, igrao sam s njom i o njoj mislim sve najlepše. Merima mi je bila klasna drugarica, igrali smo zajedno, radili sve moguće glumačke vežbe... Ja danas posle izvesnog vremena stvarno ne znam i ne želim da presudim nikom, daleko bilo, ne želim ni da komentarišem na ružan način. Daj Bože da se sve ovo završi - izjavio je Karadžić.

Mima Karadžić otkrio kako je varao ljude, detaljnije o tome pročitajte OVDE.

Povezane vesti