POBEGLA IZ SRBIJE Konačno otkriveno na kojoj lokaciji se nalazi Lečićeva ćerka nakon optužbi Danijele na račun njenog oca! (FOTO)

Očigledno je da mlada glumica ne može da izdrži pritisak javnosti

Ana Lečić
Ana Lečić, Foto: PrntScrn

Ana Lečić, ćerka Branislava Lečića, ovih dana boravi u Crnoj Gori, tačnije u Perastu, odakle povremeno sa pratiocima na društvenoj mreži Instagram podeli bajkovite prizore usnulog gradića. 

Imajući u vidu da je Branislav Lečić nedeljama udarna medijska tema, zbog čega se i ona sama našla na meti znatiželjnika, nema sumnje da će joj privremena izolacija na Crnogorskom primorju prijati.

Ana Lečić
Ana Lečić, Foto: Printscreen/Instagram

U jednoj od retkih izjava koje je dala, nakon što je Danijela Štajnfeld optužila Lečića za silovanje, Ana je rekla:

Preteško je odgovarati na takve napade vezano za nekoga ko mi je roditelj. Sve što mogu da kažem je da znam kakav je čovek moj otac i tu sam mirna. Istina će izaći na videlo - rekla je ona nedavno.

Ubrzo zatim dvadesetdvogodišnja glumica oglasila se i na društvenim mrežama, gde je ostavila poruku na engleskom jeziku:

U mom si srcu, nikada niko neće moći da nas razdvoji. Čekam dan kada će zlo da nestane. Kad se istina pojavi, staviće ogledala na njihova lica i pokazaće kakva su. Kakvu će sramotu da osete. Tišina će postati glasna. S tobom sam na svakom koraku - pisalo je u njenoj objavi.

Nakon dve skandalozne optužbe za navodno silovanje, Miloš Biković bez lake na jeziku progovorio o Lečiću! Više o tome OVDE.

Povezane vesti

  • Korisnik: jagnje
    13/04/2021 - 16:51
    I tata bi sine, kad može njen tata, mogu i ja.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA