Tanja Bošković
Screenshot

Slavna glumica Tanja Bošković jedna je od onih koje život nije mazio, a u poslednje vreme se sve manje javno eksponira. U više navrata govorila je o svim nedaćama sa kojim se susrela, nedavno je pričala o periodu života kada se suočila sa glađu, kao i da "preživljava siromaštvo".

- Ja sam neustrašiva zato što sam stara. Zato što mi više ništa ne zavisi ni od koga. Ja mogu da živim bez struje sa šačicom hrane. Dobre sam građe, materijala i mogu da preživim. Preživela sam bombardovanje, preživela sam glad, preživljavam siromaštvo. Sve sam preživela i i dalje imam snagu. Nemam više onako jako mišiće. I nisam više onako glasna, prosto zato jer je postalo moda da se govori glasno, nesuvislo i krajnje nekorisno za čitav moj narod - rekla je glumica jednom prilikom u emisiji "Među nama" i dodala:

- Umorila sam se. Ja sam sve svoje bitke izvojevala. Sve sam ih platila živom džigericom. Svu sam snagu potrošila. Bila sam glasna, bezobrazna, glupa i sve što treba. I onda je došao jedan dan. Rekla sam neću više. Treba da pružimo nekim drugim ljudima da biju svoje bitke. Zalaganjem celog bića, za bolje drugog mi ćemo postati bolji - rekla je ona.

Boškovićeva je jednom prilikom iskreno otkrila da nikada nije štedela novac već je ulagala u druge stvari i svoju decu.

- Para nikad nisam imala, pa ko je video bogatog glumca sem ako je trgovac. Nisam bogata i nikad se nisam bavila da to budem, ali sam bogata u potpuno drugom smislu. Žena sam koja troškari, volim da recimo napravim terasu, volim lepotu i sve što sam zaradila uložila sam i dala. Odgajila sam svoju decu, putovali su po belom svetu, vrlo sam bogata u tom smislu. A pare nisam skupljala za crne dane nikada, niti mi trebaju za tako nešto - ispričala je u emisiji "Balkanskom ulicom".

Komentari (2)

Djordije Cvarkov

01.05.2021 00:21

Radila sta je zelela, zaradila i potrosila, zivela natprosecno i sada je tu gde je. Veliko postovanje za njene uloge i rad, a da je zalim ne mogu. Gledam svoja posla i ulazem u svoju decu, ne samo materijalno, vec bukvalno sebe, svoje znanje, trud, energiju, cast i zdravlje.

sara

01.05.2021 15:24

Ona i ne kaže da je neko žali, već govori iskreno i po meni ovo nije potresno ipovedanje, kako glasi naslov, već realan, ispravan i potpun život, kakav treba da vodi normalan čovek, da bi osetio draži življenja, što se tiče materijalnog!. Ono što je važnije, a to je duhovna nadogradnja, svakako je poseduje i želim i sve najbolje u životu!!.