Legendarnu rečenicu "Neću da ti kažem, ćelavi" izgovorila je pre 19 godina, a evo gde je i čime se danas bavi mlada glumica!

Njena uloga u kultnom filmu ostaće zauvek zapamćena

Svi se sećaju rečenice “Neću da ti kažem, ćelavi”, koju izgovara simpatična Tara Manić, devojčica iz filma “Mrtav ‘ladan”. Nakon te uloge praktično je nestala. Tara studira na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, ali režiju u klasi Alise Stojanović.

Nekada su bila omiljena deca sa filmskog platna. Proslavile su ih serije i filmovi 90-tih, a onda su mnogi odustali od glume. Danas se bave potpuno drugačijim zanimanjem i retko se pojavljuju u medijima.

Rođena je u Beogradu, govori četiri jezika (srpski, engleski, portugalski, francuski), diplomirala je pre tri godine kao student generacije, a za svoje predstave dobila je priznanja u Poljskoj, Rusiji, Litvaniji, Srbiji.

- Nisam se premišljala između glume i režije. Od šeste do 18. godine sam išla u grupu kod Mike Aleksića, a još u gimnaziji (III beogradska) sam presekla da će to biti režija. Položila sam prijemni iz prve. Paralelno sam te godine polagala i prijemni na medicini, ali sam ostala na režiji. U mojoj porodici su svi pravnici, ekonomisti, novinari, pa moji izbori nisu bili određeni genetikom - otkrila je ranije Tara.

Čuveni Manda danas bi napunio 60 godina, njegov humor i talenat nedostaje svima, a od potresne ispovesti njegove supruge nećete moći da zaustavite suze, detaljnije o tome OVDE.

Povezane vesti

  • Korisnik: Samosvesna građanka
    03/05/2021 - 14:52
    Pomislila sam da je i ona išla u školu glume kod onog Aleksića.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA