"PREMINULA JE NA ULICI..." Malo ko zna da je pokojna Rialda Kadrić preživela veliku tragediju! (FOTO/VIDEO)

Strašno!

Kao bomba je odjeknula vest da je Rialda Kadrić, zvezda filma "Žikina dinastija" preminula, a više o tome saznajte OVDE.

I danas su dogodovštine Marije i Bobe iz "Žikine dinastije" omiljene publici svih generacija, ali je glumica Rialda Kadrić Šebek izbegavala pažnju javnosti i medija.

Rialda Kadrić
Rialda Kadrić, Foto: PrntScrn

Jednom prilikom, sama je ispričala kako je život nije mazio, a najveću traumu doživela je kada joj je preminula majka.

- Bila sam u Londonu na usavršavanju jezika. Tog 16. januara 1991. godine, kada je počeo rat u Zalivu, moja majka je iznenada preminula na ulici u Beogradu. Sedela sam u stanu u Londonu, gledala vesti, slušala o početku rata, kada me je zatekla ta vest. Aerodrom je bio zatvoren i nisam imala načina da se vratim kući. Jako sam bila vezana za svoju majku, a pošto nje više nije bilo, a rat i u bivšoj Jugoslaviji širio se celom zemljom, rešila sam da se vratim u London i tamo počnem neki novi život - rekla je Rialda, koja nikada nije prebolela majčinu smrt.

Rialda je ispričala da je lik Marije po prvi put igrala kada je imala samo 13 godina, i navela da je prvi poljubac u životu imala upravo u ovom legendarnom filmskom ostvarenju.

- Pitanje je ko su Boba i Marija danas. Da li oni postoje i da li je njihova ljubav danas zabranjena i zašto. Mi smo tada živeli u jednom besklasnom društvu, a danas je to drugačije. Ja sam glumila da sam zrelija jer sam se našla u jednom svetu odraslih. Tu je bio moj pokušaj kako da izađem sa svim tim i da se ta strepnja ne vidi. Mene je film otkrio za moje vršnjake koji su govorili: "To je jedna dobra, popularna ženska". Imala sam trinaest godina kada sam glumila. Nekako sam izašla na kraj sa tim. Prvi put sam se u životu poljubila pred filmskim kamerama. To mi je bio prvi pravi poljubac.

BONUS VIDEO

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi