Milan Marić
Alo!/V.Marković
Milan Marić

Alo!/V.Marković

Milan Marić, Foto: Alo!/V.Marković

Vest o nacrtu zakona o istopolnim zajednicama koji bi trebalo da se pojavi do leta u Skupštini Srbije, odjeknula je kao bomba u domaćoj javnosti.

I dok nekolicina poznatih i ličnost javno negoduje zbog ovog zakona i protive se svemu što je drugačije u Srbiji, drugi pak takođe javno podržavaju LGBT zajednicu u nameri da ostvari svoja prava.

Među onima koji podržavaju nacrt zakona je i naš poznati mladi glumac Milan Marić, koji je javno na društvenoj mreži Tviter dao punu podršku pripadnicima LGBT populacije.

Milan Marić podrška LGBT zajednici

Printscreen/ Twitter

Milan Marić podrška LGBT zajednici, Foto: Printscreen/ Twitter

- Snijeg pade na behar, na voće. Neka ljubi ko god koga hoće - napisao je glumac na društvenoj mreži uz emotikon srca i time naišao na oduševljenje, kako korisnika Tvitera, tako i pripadnika lgbt populacije.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (5)

Srba

19.03.2021 22:33

Ne bi on nego je morao zbog dečka!

Mick Dundee

20.03.2021 01:37

Ne znam na cemu svaka cast ? Pripadam najvecoj grupaciji u Srbiji i svetu - hetero osobama. Moj stav je da taj zakon ne treba da se izglasa. Mi smo pravoslavna drzava, sa jakim hriscanskim korenima. Kulturno kazem - da sam protiv.

Doca

20.03.2021 08:06

I sada si kao moderan ili interesantan? Dobićeš bolje uloge? Debilčina obična. Ko još kome brani šta da radi u svom stanu - niko. Oni kao lobi imaju svoje ljude na svim plaćenim radnim mestima.

Milo

20.03.2021 08:20

On je dao podrsku geyevima. Plavi patlidzan nije voće, nego povrće i u žargonu emotikona predstavlja sinonim za muški polni organ... "neka ljubi ko koga hoce" moze biti pogresno shvacena poruka od strane onih koji bi ljubili maloletnike ili dečicu... i tako.

Bgd

21.03.2021 01:13

Pa on jeste pesko.. treba samo javno da prizna..