Miša iz "Žikine dinastije" danas zarađuje bolje od mnogih glumaca, evo kako izgleda i čime se bavi čuveni Gidrin unuk (FOTO)

Iako je nakon filmskog serijala koji je osvojio srca publike glumio u još serija i filmova, Mihajlo se danas ne bavi glumom

Mihajlo Jeftić
Mihajlo Jeftić, Foto: PrntScrn

Ljubitelji “Žikine dinstije” sigurno pamte Mihajla Jevtića, koji je tumačio lik dečaka Miše Pavlovića iz dela “Kakav deda, takav unuk”.

Kada se snimao kultni film Mihajlo je tada imao pet godina, a svi su bili oduševljeni scena sa deda Žikom, kog je igrao Dragomir Bojanić Gidra.

Iako je nakon filmskog serijala koji je osvojio srca publike glumio u još serija i filmova, Mihajlo se danas ne bavi glumom.

On danas ima 45 godina i bavi se muzikom, dizajnom i izradom veb aplikacija i internet sajtova, piše Objektiv.

Kako se do sada pisalo u domaćim medijima, zahvaljujući ovim poslovima Mihajlo je sebi obezbedio više nego pristojan život, a zarađuje više od mnogih glumaca. Njegove skorašnje fotografije mogu se naći na društvenim mrežama, a mnogi tvrdi da je gotovo neprepoznaljiv.

Šta je Vesna Čipčić rekla o snimanju kultne serije i kada možemo da gaočekujemo, saznajte OVDE.

BONUS VIDEO:

Mnogima je i danas "Žikina dinastija" omiljena seriji, a ljudi širom Balkana ne gube veru da će uskoro uslediti nastavak.

Povezane vesti

  • Korisnik: Фахри
    11/04/2021 - 11:21
    Пусти причу. Шта је он за Веру Матовић, Зорицу Брунцлик и осталу "елиту", јбш им матер...?!?
UČITAJ JOŠ KOMENTARA