OSVOJIO JE SRCA PUBLIKE! Mladog glumca svi znamo iz serije "Tajna vinove loze", a kada mu vidite majku biće vam jasno na koga je nasledio lepotu! (FOTO)

Mama glavni "krivac" što je Marko počeo da se bavi glumom, što je ranije Vasiljević i sam otkrio za medije

Marko Vasiljević
Marko Vasiljević, Foto: youtubeprintscreen

Tridesetogodišnji Marko Vasiljević koji potiče iz Vrbasa bio je u klasi glumice Jasne Đuričić, dok je master odbranio kod profesora Harisa Pašovića. Ovih dana Vasiljevića imamo prilike da gledamo u "Tajni vinove loze", gde igra Marka, sina Slobode Mićalović.

Da je i u privatnom životu vezan za svoju majku Ljiljanu, koja ga je podrila od samih glumačkih početaka, ide u prilog i fotografija koju je Vasiljević ranije objavio na društvenoj mreži Instagram.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 

Објава коју дели Marko Vasiljević (@markovaskevasiljevic)

- Ove dve prelepe dame su uvek bile tu za mene, pružajući mi neizmernu ljubav, a ne tražeći ništa za uzvrat. Hvala vam... Tetka Bilja i mama Ljilja - napisao je posle premijere "Zaspanke za vojnika".

I upravo je mama glavni krivac što je Marko počeo da se bavi glumom, što je ranije Vasiljević za medije otkrio.

- Majka je kriva što sam se "zarazio". Bavila se recitovanjem i ona me je upisala u rodnom Vrbasu na dramsku sekciju. Oduvek sam znao da je to posao za mene. Primljen sam iz prvog puta na glumu u Novom Sadu u klasi Jasne Đuričić. Nije mi tada bilo važno ko prima klasu. Znao sam samo da ne želim da se selim za Beograd. Kasnije sam shvatio da je vrlo bitno kod kojeg si profesora - rekao je ranije za "Kurir" Marko.

Kako u seriji pomaže majki u porodičnim obavezama, slična je situacija i u privatnom životu mladog glumca. Naime, mladi glumac sa bratom se bavi pravljenjem orahovog ulja.

Više o životu mladog glumca pročitajte OVDE.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi