BIVŠI VEĆ NAŠAO DRUGU Nakon šokantne preljube i razvoda, Anđelka Prpić iskreno progovorila o krahu braka!

Glumica je ovorila dušu i nije se ustručavala

Anđelka Prpić
Anđelka Prpić, Foto: Rajko Ristić

Glumica Anđelka Prpić nedavno se zvanično razvela od Darija Prpića nakon devet godina braka.

Lepa glumica otkrila je kako posmatra na razvod i koje promene je on doneo u njen svakodnevni život.

Anđelka Prpić
Anđelka Prpić, Foto: Rajko Ristić/Alo!

- Bez obzira na trenutnu situaciju, okolnosti i dešavanja, ne odričem se svoje prošlosti, niti bih je sklonila i zaboravila. Naprotiv. Ne postoji nikakav teret koga ja sada treba da se oslobodim. Razvod može da se doživi kao poraz. Ali ja ne mislim da je to tako. Stvari u jednom trenutku krenu da se razvijaju drugim tokom. Ne možemo da planiramo šta će biti, što smo najbolje videli sada s koronom. Pravi planove da ti se Bog smeje, kažu ljudi. Od kada sam se razvela, promenila mi se svakodnevica, svakako. Sad sam u novim okolnostima. Mene umiruje i čini me bezbrižnom to što smo Dario i ja zadržali dobre odnose, ja održavam kontakte s njegovim tatom i sestrom, on sa mojim roditeljima i bratom. Mi više nismo ljubavni par, ali smo roditelji i prijatelji, i to ćemo biti zauvek. Nadam se da ćemo biti sve bolji u tim drugim ulogama. Naš osmoipogodišnji sin Jakša srećan je što ima živog, zdravog i za njega veoma zainteresovanog oca. Tu se ništa nije promenilo i to je najvažnije - rekla je Anđelka za Gloriju.

Nakon ovog poljupca javnost ostala šokirana, Anđelka Prpić dohvatila ovu ženu i strasno je poljubila, detaljnije o tome pročitajte OVDE.

Povezane vesti

  • Korisnik: Jovan T
    15/04/2021 - 12:12
    Na stranu sto je svaka zena lepa na svoj nacin,ali meni je Andjelka bas lepa glumica,a kroz njene uloge sam zakljucio da ima i lepu duhovnost
  • Korisnik: Gall
    14/04/2021 - 08:41
    Ako je ovo nekom"lepa glumica"taj il je drogiran ili pijan,il mu fale kriterijumi za lepotu!!!!!
UČITAJ JOŠ KOMENTARA