Nakon što je htela da zavrne Srđana za pare: Jovana Joksimović priznala da joj je žao i da će joj ipak nedostajati, ali... ! (FOTO)

Sa novom partnerkom Minjom ima saradnju godinu dana unazad već

Jovana Joksimović
Jovana Joksimović, Foto: YouTube/printscreen

Od dana kad je napustila televiziju “Prva” Jovana Joksimović se nije oglašavala za medije, a sada je odlučila da prvi put progovori o tome kakav program sprema, šta gledaoci mogu da očekuju od nje, ali i koliku podršku joj je suprug Željko dao.

Kakav će biti koncept Jutarnjeg programa sa kojim krećete na TV K1? Kog datuma startujete?

- Mi smo danas okruženi stavovima, razmatranjima, komentarima, i mislim da je vreme da se vratimo onome što je osnovna uloga ovog posla, javljanju vesti. Nismo mi tu da bismo ljudima pričali šta da misle, nego da im damo tačnu informaciju na osnovu koje mogu da misle sami. Nismo tu da ih vređamo, praveći se pametni, nego da im pružimo onu vrstu usluge koja im je potrebna. Uslugu koja im obezbeđuje znanje o najvažnijim događajima. Dakle, da javimo, da pitamo za njih, da se interesujemo za njih, otkrijemo za njih. Pri tom je važno i reći da ćemo mi biti svakog dana prva vest sa kojom se gledaoci susreću. I ona mora da bude precizna, tačna i brza. To je, ukratko, koncept, a krećemo 7. decembra...

Po čemu ce se razlikovati ovaj jutranji od svih ostalih koje ste radili na drugim televizijama?

- Tokom cele svoje karijere imam vrlo jasnu svest o tome da sam ja ta koja svakog dana, u svakoj emisiji, novom projektu, mora sama da podiže lestvicu. I to me goni sve ovo vreme. Da budem bolja nego što sam bila juče. Da uradim više i da dam više. Sa tom svešću sam otpočela i ovaj projekat. Zato je i odgovor na vaše pitanje jednostavan i kratak: biće ovo bolje od svega što sam do sada radila.

Kako izgleda pregovarati sa suprugom o uslovima rada?

- Moj muž i ja smo tim koji deli zajedničke snove, od kojih je jedan i ova televizija. A o snovima se ne pregovara. Ili ih imate, ili ih nemate, i to je jedini uslov koji vam je potreban. Mi ih imamo, i zato nam i ništa nije teško, pa ni dogovori.

Da li je Željko učestvovao u kreiranju vaše emisije?

- On učestvuje u kreiranju mog života, samim tim i u svemu čime se u životu bavim. I to na najbolji mogući način: tu je da me podrži. Da stoji uz mene, ali i da učestvuje u svemu kad mu ja to zatražim. I tako je i sa ovim programom.

BONUS VIDEO: 

Da li vam je neobično što posle toliko vremena niste u studiju sa Srđanom?

- Naravno. On je neko sa kim sam otpočinjala dan, prvi moj sagovornik svakog jutra, životni prijatelj i sjajan partner. I biće mi neobično još jako dugo.

Da li su tačne priče da ste ga zvali da pređe, ali da nije želeo?

- Tačno je samo to da smo nas dvoje imali potrebu da radimo nešto, svako za sebe. Tačno je i da nam se želje razlikuju, ali mislim da je to najnormalnija stvar na svetu, osim kada je se dohvate tabloidi. Tada sve što je tačno i uobičajeno postane skandal. Mogla bih reći da tabloidi uspevaju da od tačnog naprave više tačno, pretačno, skandalozno tačno, i skroz netačno. Na svu sreću, Srđanu i meni je naše obično tačno sasvim dovoljno.

Na kraju se ispostavila do je "zavrnula" Srđana za velike pare, a OVO je nova partnerka Jovane Joksimović na jutarnjem programu!

Povezane vesti

 • Korisnik: Jovan
  03/12/2020 - 11:28
  Znam da me je uvek iritirala da mi je uvek bila odbojna a to što je ,,zavrnula " Srđana neka je isti su nepoštuju nikoga ko može takve ljude da poštuje .
 • Korisnik: Bane
  02/12/2020 - 15:32
  Pa, jel mu zavrnula?
 • Korisnik: Teab
  02/12/2020 - 15:01
  Stidi se prevariti i nakraju ga poniziti sa 1500 evra dajes mu platu a znas da je imao 10.000 e. Ovim cinom si izgubila ti a ne on necu te vise gledati ni tvoj jutarnji secam se i kad si predhodnog prevarila sa Zeljkom mozda si mu ucinila uslugu.
 • Korisnik: lav
  02/12/2020 - 12:53
  Pet paračka vest o osrednjoj "voditeljki". Nečasno se ponela.
 • Korisnik: beba
  02/12/2020 - 11:56
  Ja cu je gledati.Odlicna je...
  • Jovana Joksimović @beba
   03/12/2020 - 17:28
   Hvala mama!
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi