Ana Lečić
Printscreen

Glumica Ana Lečić navodno je napadnuta u Crnoj Gori. Prema pisanju dnevnog lista, slučajni prolaznici su joj dovikivali razne teške reči zbog oca, glumca Branislava Lečića, kojeg su koleginice Danijela Štajnfeld i Merima Isaković optužile za zlostavljanje.

- Ana se dogovorila sa drugaricom iz Crne Gore da na nekoliko dana doputuje da bi se sklonila od pritiska koji danima oseća zbog svega kroz šta prolazi njen otac. U Beogradu skoro da nije izlazila na ulicu jer su mediji pratili svaki korak njenog oca i porodice. Već nekoliko dana je u Kotoru, a prekjuče su je neki momci vređali jer su je prepoznali na ulici. Tinejdžeri su počeli da joj dobacuju: ‘Otac ti je silovatelj, treba da je u zatvoru, braniš oca siledžiju! Ti si sramota za ženski rod, marš iz Kotora’. Ana se nakratko okrenula, pogledala u njih, a drugarica joj je rekla da na to ne obraća pažnju jer su očigledno neki klinci u pitanju - rekao je izvor za Srpski telegraf.

Branislav Lečić ispred policije

ATA Images

Branislav Lečić ispred policije, Foto: ATA Images

Međutim, Ana tvrdi da se to nije dogodilo.

- Ljudi, niko me nije napao, sve je u redu. Jedna potpuna glupost i izmišljotina - napisala je ona na svom Fejsbuk nalogu i tako umirila one koji su se zabrinuli za nju nakon ove vesti.