Milan Vasić
Printscreen/Youtube

Voditeljka Marijana Mićić je danima unazad na meti medija zbog izjave da je „gluma takva da ne zna da li je kolega na sceni i setu pipne zbog uloge ili privatno”, a zbog ovoga se najpre našla na meti žestokih kritika korisnika Tvitera, ali i kolega, među kojima je i Milan Vasić.

– Naš glumački posao jako je pipav, ne znaš da li je stvarno, da li je zarad uloge, da li je uloga, da li je gluma, baš si u zbunu – rekla je Marijana u emisiji „Amidži šou”, a zatim je na Tviteru pojasnila svoju izjavu.

Marijana Mićić

Pink Tv-Premijera/printscreen

Marijana Mićić, Foto: Pink Tv-Premijera/printscreen

– Ako nije dovoljno jasno, kada imamo partnera na sceni, setu, gde god, ne znam da li bi malo da nas „pipne” zato što uloga to zahteva ili bi ipak malo da nas pipne privatno!? Da, malo nam je profesija takva – napisala je glumica na Tviteru.

Povodom ovoga oglasio se glumac Milan Vasić koji je sarađivao sa glumicom i voditeljkom i oštro osudio njene reči.

- To nema veze s mozgom! Gluma je gluma. Mogu da budu momak i devojka u privatnom životu, ali nema ništa od toga. Konkretno, ja kad snimam te scene, kao da ih ne snimam privatno, bezveze je prosto porediti glumu i privatan život, nema toga u glumi. Privatno je privatno, gluma je gluma, a tu nema privatnog života i nema emocija. To je posao kao što je posao doktora. To može onda da se odnosi i na bilo koju branšu, pa da se postavi pitanje – „da li postoji nešto”. Gluma se ništa ne razlikuje od advokata, doktora, dok su oni na poslu – ispričao je Vasić za Telegraf.rs.

Komentari (1)

Jelena

20.04.2021 18:41

E, pa nisi u pravu, Milane.