Luka Raco
Alo!
Luka Raco

Alo!

Luka Raco, Foto: Alo!

Glumac Luka Raco već neko vreme uživa u emotivnoj vezi sa Vanjom Marković, a koliko je često podeli sa svojim pratiocima na Instagramu. zaljubljen neretko pokazuje i na društveim mrežama.

On je na svom profilu postavio fotografiju sa izabranicom, a na istoj je vidimo kako glumac grli dragu, dok se osmehuje.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Luka Raco (@luka_raco)

- Razlog za osmeh - poručio je uz prelepu fotografiju.

Inače, Vanja je po zanimanju arhitekta, a iako su se virtuelno upoznali pre gotovo deceniju, tek nedavno su otišli na kafu i otpočeli romansu.

Luka je istakao da je svoju novu izabranicu poznavao dugi niz godina, i da je sada siguran da je ona "prava".

- Oko desetak godina, ali reč je o poznanstvu putem društvenih mreža. Svojevremeno smo nakratko stupili i u komunikaciju, ali na tome se sve završilo. Ona je u međuvremenu otputovala u Milano gde je završavala master studije arhitekture i tek nedavno, nekoliko meseci po njenom povratku, počeli smo ponovo da se dopisujemo, a potom smo izašli i na kafu. Već na početku razgovora osetili smo da smo jedno za drugo. Ni sanjali nismo da će se sve tako ubrzano odvijati. Ni sa kim do sada nisam imao ništa slično. Sve mi je to novo, ali prepustio sam se i uživam u trenutku, što je slučaj i kod nje - kaže glumac.

On je istakao da se gotovo ne razdvajaju, a potom se dotakli i venčanja.

- S obzirom na to da smo stalno ili kod mene ili kod nje, čini se kao da već živimo pod istim krovom - ispričao je u intervjuu za Story.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ: