Ovo je organizatorka "Kuće od srca" koja je tragično preminula, Jasmina je podlegla strašnim povredama usled siline udarca!

Tuga

Deo ekipe serijala "Kuća od srca" učestvovao je u teškom udesu kamiona i kamioneta na Ibarskoj magistrali, a glumac i voditelj Žarko Lazić rekao je poznate infomracije onome što se dogodilo.

Lazić u momentu saobraćajne nezgode nije bio sa ekipom, istakao je da su ljudi u bolnici, ali da još uvek nije poznato u kakvom se stanju nalaze.

Jasmina je dovezena u teškom stanju, a preminula je uprkos svim naporima lekara.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by jasmina mihajlovic (@jasminamihajlivic)

Kako su ranije preneli mediji, dve osobe teško su povređene u udesu kamiona i kamioneta, koji se dogodio na Ibarskoj magistrali u selu Lađevci kod Kraljeva.

Udes se dogodio pod još nerazjašnjenim okolnostima oko 11.00 časova, a kako se sumnja, do sudara je došlo kada je kamion "skanija", prokupačke registracije, krećući se prema Kraljevu, naleteo na kamionet "fijat" beogradske registracije u kojem se nalazio deo ekipe poznatog televizijskog serijala "Kuća od srca".

Od siline udarca kamionet je odleteo u kanal kraj desne strane puta i završio uz žičanu ogradu obližnjeg fudbalskog terena.

I VATROGASCI MORALI DA INTERVENIŠU Jeziv udes na Ibarskoj magistrali, ekipa poznate emisije "Kuća od srca" završila u kanalu, povređene dve osobe!

  • Korisnik: Kojadinn
    16/04/2021 - 15:28
    Ako su izlazili sa sporednog puta na glavni sve je jasno...
UČITAJ JOŠ KOMENTARA