NJIHOVO VENČANJE BILO JE KAO IZ BAJKE Ovo je proslavljeni srpski košarkaš sa kojim je Marija Kilibarda bila samo godinu dana u braku! (FOTO)

Marija Kilibarda i Vladimir Radmanović, samo posle godinu dana nakon venčanja, doneli su odluku da stave tačku na brak

Marija Kilibarda
Marija Kilibarda , Foto: Printscreen

Marija Kilibarda (39) iskreno je priznala da je prošla kroz dva vrlo teška životna razdoblja, koja je uporedila sa lavirintom iz kog nije umela da pronađe izlaz.

Voditeljka se samo nakon godinu dana braka (od 2016 do 2017 godine) iselila sa velelepnog imanja porodice Radmanović i vratila u svoj "devojački stan".

Kilibarda tada nije dala povoda da se piše o njenom ljubavnom životu, budući da se nije pojavio novi muškarac koji je osvojio njeno srce, a, prema sopstvenom priznanju, ona se posvetila poslu, te je čak i u retkim intervjuima veoma šturo odgovarala na pitanja vezana za njenu privatnost.

Vladimir Radmanović
Vladimir Radmanović, Foto: printscreen

 Venčanje proslavljenog sprskog košarkaša Vladmira Radmanovića i Marije Kilibarde održalo se u Sabornoj crkvi, a veselje se nastavilo na salašu Radmanovića u Starim Banovcima.

Košarkaš se nikad nije oglašavao povodom ove teme. 

O KOM MUŠKARCU JE REČ? Marija Kilibarda zaljubljena "do ušiju": Voditeljka ne krije svoju vezu, a ovom fotografijom dokazala koliko su oni povezani! (FOTO)

Povezane vesti