SVE OVO SAMO ZBOG JEDNOG PITANJA Ovo stvarno nije u redu, jako ste bezobrazni - besna Anđelka Prpić napravila katastrofu, ovako drsko ponašanje niko nije očekivao!

Novinari su samo radili svoj posao, a glumica nije mogla da se suzdrži

Anđelka Prpić
Anđelka Prpić, Foto: Rajko Ristić

Anđelka Prpić napravila je skandal na konferenciji za medije zbog pitanja o novom dečku.

Glumica, koja kao da ne zna da se bavi javnim poslom, uvredila se što medije zanima i njen privatni život, naročito nakon razvoda. Mediji su nedavno pisali da je ona u vezi s ugostiteljem Srđanom Stojanovićem, a sada su kamere „Paparaco lova“ uhvatile izvesnog muškarca ispred Prpićkine zgrade za kojeg je u emisiji rečeno da je njen novi partner.

Novinari su, radeći svoj posao, iskoristili promovisanje nove serije u kojoj Anđelka ima ulogu ,kako bi osim poslovnih tema razgovarali s glumicom i o novom dečku, ali je nju to iznerviralo.

- Ovo stvarno nije u redu, jako ste bezobrazni - izjavila je glumica i ljutito napustila konferenciju.

Gordan Kičić je u braku sa lepom Zoranom, a OVDE pogledajte kako ona izgleda!

Povezane vesti

 • Korisnik: Jelena
  05/03/2021 - 15:49
  Novinari NISU radili svoj posao, vec gurali nos u njenu intimu koju nije duzna da iznosi u javnost. Ako ste dosli zbog promocije serije, onda je o tome i intervjuišite. Neprofesionalnost!!!
 • Korisnik: beba
  05/03/2021 - 15:48
  To sto je javna licnost ne daje vam oravo da ceprkate po njenom zivotu.Ne prezate ni id cega pod parolom " radite svoj posao".U opisu caseg posla ne stoji da imate prava da rusite tudje zivote zbog senzacionalizma
 • Korisnik: pista
  05/03/2021 - 13:46
  uzvezdila se,da joj nije bilo serijala sa Andrijom bila bi domacica
UČITAJ JOŠ KOMENTARA