Doris Pinčić Rogoznica
Printscreen/Instagram
Doris Pinčić Rogoznica

Printscreen/Instagram

Doris Pinčić Rogoznica, Foto: Printscreen/Instagram

O razvodu hrvatske glumice i voditeljke Doris Pinčić i muzičara Borisa Rogoznice region dugo nije prestajao da bruji. Međutim veći skandal se desio kada je on javno priznao da je varao suprugu.

Boris je, naime, priznao da je varao Doris, sa kojom ima dvoje dece, i to sa kantautorkom Aleksom Ognjenom.

Nakon što je u javnost isplivala njihova privatna prepiska, muzičar nije imao kud, pa je sve priznao.

- Moje poverenje i prijateljstvo iskorišćeni su i zloupotrebljeni na najgori mogući način. Žao mi je što sam u trenutku slabosti popustio pod 'muškim hormonima' i napravio veliku grešku koja će me pratiti ceo život. Najviše mi je žao što sam time povredio svoju porodicu i prijatelje, moje najmilije. Nadam se da će smoći snage da mi oproste jednog dana - rekao je on za hrvatski "Story".

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Alex Ognjena (@alexognjena)

Aleksa je za hrvatske medije otkrila da je njihova afera trajala od 2016. do sredine jeseni 2019. godine, te da je muzičar u početku čak krio da je oženjen.

- Nije nam baš bilo lako da dogovaramo zajedničke susrete, ali znali smo da se uskladimo i nađemo kod njega u stanu - rekla je ona za portal "24sata.hr"

Ispostavilo se i da su Aleksa i Doris bile koleginice, na profilub ljubavnice postojala je fotografija na kojoj su ona i voditeljka bile zajedno na sceni tokom snimanja muzičkog šou programa "Zvezdice".

PROČITAJTE JOŠ: