Anja Alač
PrntScrn
Anja Alač

PrntScrn

Anja Alač, Foto: PrntScrn

Anja Alač u vezi je sa Andrejem Josifovskim Pijanistom arhitektom i art umetnikom, koga šira javnost zna po brojnim umetničkim projektima, koji krase beogradske ulice.

Taman što su svi mediji stigli da pišu o rađanju nove romanse, a glumica je potvrdila još lepše vesti, sa svojim izabranikom dobiće dete.

Trudna Anja Alač, nakon što je sa javnošću konačno podelila delić svoje intime, oduševila je i premijerom trudničkog stomaka. Naime, sa svojim partnerom prvi put se pojavila u javnosti, na premijeri predstave "Tiho teče Misisipi", a sudeći po njenom širokom osmehu, glumica nikad nije bila srećnija.

Trudnici se trudnički stomak lepo nazire, a kako izgleda pogledajte u fotografiji ispod.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Aleksandra Anja Alač (@anja_alac)

Iako se zbog trudnoće povukla sa svih predstava na kojima je radila u Beogradskom dramskom pozorištu, to je nije sprečilo da dođe i sa svojim izabranikom podrži kolege, koji su marljivo radili na novoj predstavi.

- Rešila sam da prestanem sa igranjem predstava. Što se ostalih životnih aktivnosti tiče, prilično sam zauzeta. Gluma je na pauzi, ali mi prija što mogu da se posvetim hobijima, koje sam poslednjih godina - rekla je Anja nedavno u intervjuu za magazin "Gloria".