Prva predstava Marinka Madžgalja
Printscreen/KlikPink
Prva predstava Marinka Madžgalja

Printscreen/KlikPink

Prva predstava Marinka Madžgalja, Foto: Printscreen/KlikPink

Večerašnja emisija "Amidži šou" je posvećena prerano preminulom glumcu i pevaču Marinku Madžgalju.

Tim povodom okupili su se njegovi najbolji prijatelji i kolege i kroz razne anegdote iz njihovog dugogodišnjeg prijateljstva sa glumcem osvežili memorije u čast svog velikog prijatelja.

Oni su odlučili da se bas u ovom trenutku emituje ova emisija, između godišnjice i otkrivanja murala.

U jednom trenutku, Ognjen je najavio da će biti pušteni inserti iz njegove prve predstave "Hasanaginica", koju publika nije imala prilike pre da gleda na malim ekranima.

Tokom prikazivanja predstave, izrazi lica njegovih prijatelja u studiju govorila su da im glumac i dugogodišnji prijatelj jako nedostaje, a verujemo da ih su ih ove scene izuzetno ganule, učinilo nam se u jednom trenutku da neki od njih sa suzama gledaju pomenute inserte.

Kubura se nadovezao da su dve godine nakon njegove smrti odigrali tu istu predstavu i da mu se učinilo da je bio u drugom redu, kolega mu je posle predstave prišao i rekao da se baš čudno oseća i da su svi osetili Madžgaljevo prisustvo.

Svi su bili saglasni da ih radost, sreća i pozitivna energija asociraju na tragično preminulog glumca, kao i da je on nenadoknadiva ličnost.

PROČITAJTE JOŠ: