PORODICU KRIJE K'O ZMIJA NOGE Proslavio se kao Kokan u Porodičnom blagu, a evo od čega danas zarađuje i kako izgleda!

Nabacio je kilograme

Aleksandar Dunić
Foto: screenshot

Jedna od velikog broja nezaboravnih uloga u "Porodičnom blagu", Konstadina Kokana Prodanovića, poverena je bila glumcu Aleksandru Duniću, koga u poslednje vreme nemamo prilike da gledamo često u javnosti.

Pored pomenute serije, Aleksandra Dunića pamtimo i po angažmanima u serijama "Srećni ljudi", "Stižu dolari" i "Bela lađa", dok se i dan danas bavi glumom.

Aleksandar Dunić
Foto: printscreen

Ostvario je samo dve manje uloge u filmovima, u ostvarenjima "Poltron" i "Tesna koža", a evidentno je da je poslednjih godina nabacio nekoliko kilograma.

Aleksandar je jednom prilikom otkrio zbog čega nije završio glumu u srpskoj prestonici.

- Bio sam u užem izboru u Beogradu, nisam primljen, ali me je zato Branko Pleša primio na odsek glume u Novom Sadu. Desila se slučajnost, kao i mnogo puta, s tim da je ova slučajnost bila odlična za mene jer sam od Branka Pleše mnogo naučio i bila mi je čast da budem njegov student - naveo je glumac bio za medije.

Aleksandar Dunić
Foto: YouTube/Printscreen

- Novi Sad je u vreme kad sam ja studirao bio apsolutno bezbedan grad finih i dobronamernih ljudi. Naravno, kao student sa strane više sam bio upućen na druge studente koji, takođe, nisu bili Novosađani. Divno smo se družili i učili od jednog od najboljih. Žao mi je što nas je život tako razdvojio pa se ne viđamo onoliko koliko bih želeo - dodao je tada on.

Aleksandar Dunić
Foto: YouTube/Printscreen

Dunić ima 52 godine, a sa suprugom i sinom, koje nikad ne ističe u javnosti, živi u Beogradu.

 

 

 

 

Povezane vesti

  • Korisnik: Anja
    09/07/2020 - 12:04
    Covek glumi u seriji "Junaci naseg doba", naravno da smo ga videli😉 Vi ocigledno ne znate za tu seriju? 😉
UČITAJ JOŠ KOMENTARA