Hype TV
promo
Hype TV

promo

Hype TV, Foto: promo

Odbrojavanje do početka emitovanja živog programa prve televizije nove generacije u svetu – HYPE TV, već je počelo i dogodiće se uskoro i to baš na srpskom jeziku!

Bez obzira na tehnološke uspehe koji stižu iz takozvanog “naprednog sveta”, nije neobično da baš Srbija rodi inovaciju koja će prvi put ikada biti plasirana kao pionirski zahvat u oblasti sedme sile.

Patent domaće kompanije Hype Production, upravo je televizija nove generacije Hype, sa konceptom koji ima šanse da nadživi Internet, društvene mreže, Jutjub platformu i sve ostale vidove onlajn informisanja, koji su uzeli primat širom sveta. Na konceptu je rađeno više od godinu dana, postavljena je tehnologija i uskoro ćemo imati prilike da vidimo “život uživo”. Sad sve, nije samo slogan televizije koji prilično golica maštu, već i definicija elektronskog medija koji ima šansu da preživi internet na izuzetno neobičan način.

Više od devet meseci stručni tim Hype televizije birao je prvih pet voditelja, koji će predstavit projekat i povesti Srbiju na mesto broj jedan u svetu, kada je reč o medijskim inovacijama. Ceo svet na jednom mestu, sad sve i odmah, na način na koji je to do sada smatrano nemogućim u televizijskom smislu, upravo je ono što ćemo uskoro gledati.

Saša Mirković

Rajko Ristić

Saša Mirković, generalni direktor Hype produkcije, Foto: Rajko Ristić

– Kasting za voditelje bio je mukotrpan, potraga nije bila laka, a zahtevi su bili izuzetno strogi i neuobičajeni – kaže naš izvor sa Hype TV.

– Na kraju smo odabrali pet voditeljki koje jesu u stanju da ponesu zvaničnu titulu prezentera televizije za 21. vek. Uskoro ćete imati priliku da vidite zašto baš one i u čemu je caka. – dodaje naš izvor i tvrdi da, do sada, običan gledalac nije imao priliku da bude deo projekta na način na koji mu je to HYPE TV omogućila. Do emitovanja je ostalo nepunih petnaestak dana, kako nam potvrđuju u redakciji ove televizije. Sve je spremno da obrne igricu u percipiranju medija.

– Bićemo prvi koji su to izveli! – kaže naš kolega iz tima Hype TV.

Iako se, na društvenim mrežama, već uveliko šuška o novom konceptu, sve je više onih koji sa nestrpljenjem iščekuju prvi “lajv”. Ostaje nam da sačekamo kraj marta i saznamo o čemu je reč.

Pročitajte još: