Prvi put u javnosti nakon optužbi da je silovao glumice, Branislav Lečić sa ćerkom proveo praznike usred Beograda!

Više javno tužilaštvo u Beogradu nakon toga je saopštilo da nastavlja sa prikupljanjem dokaza, kako bi se donela odluka o daljem toku postupka

Glumac Branislav Lečić, koji se pre mesec dana povukao u ilegalu nakon što ga je glumica Danijela Štajnfeld optužila za silovanje, a potom i Merima Isaković za seksualno napastvovanje, pojavio se opet u javnosti.

Kako piše "Kurir", Lečić je 1. maj proveo sa ćerkom, glumicom Anom Lečić, sa kojom je sedeo u bašti poznatog beogradskog bara u samom centru Beograda.

Njih dvoje su u opuštenoj atmosferi pili kafu i uživali u sunčanom danu, iako je glumac, kako se navodi, na momente delovao zamišljeno.

Ana Lečić
Ana Lečić, Foto: Printscreen

Nakon što su se ispričali i popili piće, zajedno su napustili lokal.

Podsetimo, glumica Danijela Štajnfeld optužila je Lečića da ju je 2012. godine silovao. Tim povodom, Lečić je dao izjavu u policiji 26. marta u svojstvu građanina, kada je u potpunosti negirao navode koleginice, a iste večeri je na društvenim mrežama objavio i da je “prošao poligraf”.

Više javno tužilaštvo u Beogradu nakon toga je saopštilo da nastavlja sa prikupljanjem dokaza, kako bi se donela odluka o daljem toku postupka.

Branislav Lečić
Branislav Lečić, Foto: E-stock Aleksandar Bečlija

Ubrzo nakon toga, Lečića je i glumica Merima Isaković optužila za seksualno napastvovanje, koje se, kako tvrdi, dogodilo pre 43 godine, kada je ona imala 18 a on 22 godine.

On se potom povukao iz javnosti na neko vreme.

Šta je Ana rekla o skandalu za koji se navodno terati njen otac, čpitajte OVDE.

Povezane vesti