Zoran Jelena Marjanović Milica Pavlović Miloš Timotijević
E-stock/Alo.rs

Nedavno je počelo snimanje serije "Pevačica", koja je zaintrigirala domaću javnost zbog pretpostavke da su u njoj prikazani tragični događaji koji su doveli do ubistva pevačice Jelene Marjanović. Zbog sumnje da se "skrnavi lik i delo" njegove pokojne supruge, kako je rekao, Zoran Marjanović je najavio tužbe protiv cele ekipe ove serije, čije nas emitovanje očekuje krajem godine.

Milica Pavlović

E-stock

Foto: E-stock

- Njegovo je pravo da tuži ukoliko smatra da je oštećen. Producenti rade to što rade i mislim da to oni treba da reše među sobom, a sud da presudi ako do toga dođe - kaže za "Alo!" Miloš Timotijević koji će u seriji "Pevačica" igrati muzičkog producenta i emotivnog partnera pevačice koju će glumiti Milica Pavlović.

- Milica je sjajna devojka, spremna i mlada, talentovana ne samo za pevanje već i za glumu. Mislim da je napravljen odličan kasting i da je uloga otišla u prave ruke - kaže Timotijević za "Alo!".

Milica Pavlović

E-stock

Foto: E-stock

Milica: Moje drugarice otkidaju na Timotijevića!

Milica Pavlović kaže da se njene drugarice lože na njenog emotivnog partnera iz serije, ali da ga ona čuva samo za sebe.

- Mnogo žena otkida na Timotijevića, dosta mojih drugarica... Ubiće me Miloš (smeh). Baš danas mi je jedna od njih rekla: "Jao, videla sam ga tu i tu, kako je dobar", a ja u sebi vičem "turu-ruru"... (smeh). Krenuo je već napad na njega, ali ga ja neću dati, braniću ga - rekla je kroz osmeh za "Alo!" Milica, na čemu joj se Timotijević zahvalio.

Milica Pavlović, pevačica i buduća glumica, kaže da je pretnje Zorana Marijanovića ne dotiču i smatra da, baš kao i Timotijević, ona samo glumi ono što joj je dato.

- Sve nas je potresla sudbina Jelene Marjanović i svi iščekujemo krajnji ishod, da vidimo ko ju je zaista ubio. Ono što ja mogu da kažem jeste da ne sudite pre nego što odgledate seriju do kraja. Možda stvari uopšte nisu takve kakvim vam se čine - kaže ona za "Alo!".

Ekipa serije

E-stock

Foto: E-stock

Jedan od kreatora serije "Pevačica" uz Gagu Antonijevića je i Nataša Drakulić, koja je za "Alo!" takođe rekla da se ne plaši tužbi Zorana Marijanovića, ali da, kao čovek, saoseća s njim.

- Žao mi je zbog bola kroz koji ta porodica prolazi. Niko iz naše ekipe nikada nije rekao da se u seriji radi o Jeleni Marijanović. O tome su pisale novine. Žao mi je Zorana kao čoveka, njegove porodice, ćerke, ali smatram da su te pretnje besmislene. Razumem ga, ali ovde nema elemenata za tako nešto - rekla je Nataša Drakulić za "Alo!". 

Pročitajte još:

Komentari (1)

izvor iz produkcije

29.08.2020 11:42

Sve novine pisu o “izvoru iz produkcije” koji kaze ovo ili ono. Serija nema veze sa Jelenom Marjanovic!