Sin Aleksandra Srećkovića Kubure je preslikani otac! Iako su mnogi po mislili da će krenuti tatinim stopama, Aleksa se bavi potpuno drugačijim zanimanjem!

Marija Savić i Aleksandar Srećković Kubura su nedavno stavili tačku na dve decenije dug brak, u kom su rođena dvojica sinova

Aleksandar Srećković Kubura
Aleksandar Srećković Kubura, Foto: Alo!/Rajko Ristić

I dok mlađi Vanja pohađa tek drugi razred osnovne škole, stariji Aleksa je već završio i fakultet.

- Završio je elektrotehniku na Elektrotehničkom fakultetu, bavi se projektovanjem čipova za razne stvari, nešto što apsolutno ne znam šta je i bojim se da bilo šta objašnjavam jer mogu da pogrešim - ispričao je uz osmeh glumac za Story.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Aleksandar Sreckovic (@kubura.kubura)

 - Uglavnom, znam da je veoma uspešan jer dobijam komentare od ljudi sa kojima radi i znam da je srećan, da voli to što radi, a kao roditelju mi je to jedina važna stvar - da živi od onoga što voli, baš kao što radim i ja - dodao je Aleksandar.

- On radi u Beogradu i, koliko znam, nema ambiciju da odlazi. Njegova pozicija, doduše, to i ne zahteva. Bilo bi mi žao ako jednom odluči da ode, ali kao ocu, jedino bi mi preostalo da ga podržim.

- Naravno, prvo bih proverio da li je dobro izračunao sve pozitivne i negativne strane te odluke. Ako je dobro sagledao sve aspekte, nije mali, njegova je odluka, ja mogu da imam emotivan odnos prema njoj i ništa više - zaključio je Srećković.

OVO JE RODNO MESTO SRPSKE HEROINE Mala Dara iz Jasenovca živi u teškim životnim uslovima sa porodicom, radi sve kućne poslove i čuva ovce, a ima jedan VELIKI SAN

Povezane vesti

UČITAJ JOŠ KOMENTARA