Sin Jovan pošteno obrukao Lazara Ristovskog u "Poteri", nije znao odgovor na pitanje i ostavio Memedovića u čudu!

Prošle nedelje je tim u "Poteri" postavio rekord od 1.080.00 dinara, a samo sedam dana kasnije u kasi je bilo deset puta manje novca

Jovan Ristovski
Jovan Ristovski, Foto: printscreen

Nova epizoda popularnog kviza "Potera" emitovana je u ponedeljak na RTS, a kao jedan od takmičara pojavio se ekomonista Jovan Ristovski, sin slavnog glumca Lazara Ristovskog.

U prvoj igri Jovan je osvojio samo 30.000 dinara i dao je tačne odgovore na samo tri pitanja.

Ristovski nije znao odgovor na pitanje na kojoj reci leži Obrenovac.

- Dunav - odogovorio je Jovan, a voditelj kviza je odmah rekao da će zvati njegovog oca.

Obrenovac leži na Savi, ali naslednik popularnog glumca uspeo je da u nastavku pobegne tragaču Milici Jokanović.

Prošle nedelje je tim u "Poteri" postavio rekord od 1.080.00 dinara, a samo sedam dana kasnije u kasi je bilo deset puta manje novca.

U finalnoj rundi, Jovan je sa dvojicom kolega pokušao da odbrani zarađenu svotu novca od 120.000 dinara, ali sreća nije bila na njihovoj strani – Milica je ipak bila brža i bolja u odgovorima. Princeza od znanja je dala tačne odgovore na desetak pitanja za manje od jednog minuta.

Ovih dana televizijska publika ima priliku da gleda Jovana zajedno s ocem i majkom u seriji "Drim tim", gde tumači upravo Lazarovog sina.

BONUS VIDEO:

 KAKO JE SAMO SMEO? Pavle Vuisić ulazi u kafanu na snimanju "Neretve" i traži ćebe, OVO što je uradio sa Titom izazvalo je skandal zbog kog je drhtala Jugoslavija!

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi