TUGA U PORODIČNOM DOMU Sloboda Mićalović u zagrljaju pokojnog oca, legendarnog glumca, njena poruka koja kida dušu i tera suze na oči (FOTO)

Veliku tugu u srcu nosi i njena rođena sestra, glumica Dragana Mićalović, koja je kao najmlađa u porodici veoma teško podnela očevu smrt.

Sloboda Mićalović
Sloboda Mićalović, Foto: Printscreen/YouTube

Sloboda Mićalović se pre tačno četiri godine suočila se sa porodičnom tragedijom, kada joj je preminuo otac. O ovom tužnom događaju glumica dugo nije imala snage da govori za javnost.

Iako nerado priča o gubitku oca, glumca Dragana Mićalovića, Sloboda je to jednom prilikom ipak učinila.

- Nije lako govoriti o tim stvarima. Držimo se, kao što verujem da se svaka druga porodica bori kada doživi takvu nesreću. Svako to podnosi na svoj način, ali je teško - rekla je Mićalovićeva svojevremeno za domaće medije.

Sloboda i Dragana Mićalović
Sloboda i Dragana Mićalović, Foto: printscreen

Obe smo morale da budemo jake, nekada svoju snagu ja pružam njoj, a nekada je ona uliva meni. Kako-kad, zavisi od trenutka - odgovorila je Sloboda na pitanje ko kome pruža veću podršku, ona mlađoj sestri ili Dragana njoj.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 

Објава коју дели Sloboda Micalovic (@sloboda_micalovic_boba)

Srpska glumica se na četvrtu godišnjicu od smrti voljenog oca oglasila na društvenoj mreži Instagram.

- Moj - kratko je napisala Sloboda uz emotikon anđela za fotografiju sa pokojnim Draganom Mićalovićem, a njena sestra Dragana odgovorila je emotikonima srca.

BONUS VIDEO:

 Pogledajte OVDE kako javnost brutalno osuđuje članove porodice Lečić bez suda, prvo je napadnuta ćerka Ana, sad i ova glumica koja ga javno brani. 

Povezane vesti