JUNACI NAŠEG DETINJSTVA TRAGIČNO OKONČALI! Smrt braće Dragana i Predraga Lakovića obavijena velom tajni, nad njihovom tužnom sudbinom plakala je cela nacija!

Prošlo je skoro tri decenije kako smo ostali bez braće blizanaca, glumaca i junaka naših detinjstava - Predraga i Dragana Lakovića

Dragan i Predrag Laković
Dragan i Predrag Laković, Foto: Youtube/Printscreen

Dva brata blizanca, glumačka velikana, napustila su nas pre 25, odnosno 30 godina, i iako su navedene okolnosti pod kojima smo izgubili Predraga Pepija i Dragana Lakovića, javnost je dugo "pričala drugu priču".

Predrag Pepi Laković je zabavljao publiku kraj malih ekrana, glumio nesrećnog direktora u filmu "Majstori, majstori" i oduševio kao urnebesni ujak Kosta iz Pariza u "Boljem životu", a bio je stariji brat blizanac drugog voljenog glumca i junaka naših detinjstava - Dragana Lakovića, voditelja emisije "Deco, pevajte sa nama" i glas svih dečijih pesama uz koje smo odrastali.

Predrag nas je napustio 1997. godine, kada se udavio na Mrtvoj Tisi kod Čuruga, gde je imao vikendicu na Bisernom ostrvu, na kojoj je provodio dosta vremena. Pojedini mediji su tada preneli da je ostala misterija da li je Pepi svojevoljno odlučio da ga voda odnese ili je u pitanju nesrečan slučaj.

Takođe, za njegovog brata Dragana, uprkos izjavama ćerke da je "preminuo u svom domu", kola priča da je "umro kao beskućnik u vozu, na pruzi Beograd- Bar, sam bez ikoga".

Zvanična verzija priče je da je Dragan Laković preminuo iznenada u svom stanu od infarkta spremajući se za predstavu koju je trebalo da igra tog dana.

Pošto se na Internetu pojavila potresna pirča da je Laković umro kao beskućnik 31. maja 1990. godine u vozu u koji je ušao na Železničkoj stanici u Beogradu da bi se malo odmorio, oglasila se njegova ćerka Ljiljana.

- Preminuo je 31. maja 1990. u svom domu, kao voljen suprug, otac, prijatelj i kolega. Ne razumem da neko posle 24 godine vređa mrtvog čoveka, a time i porodicu i prijatelje, kolege, pozorište u kome je do poslednjeg dana radio. Ne želim da se spuštam na nivo čaršijskih urbanih legendi, rekla je svojevremeno Ljiljana Laković.

Pogledajte OVDE  porodica i prijatelji ispraćaju Zafira Hadžimanova na večni počinak, oproštajna poruka sina Vasila kida dušu.

Povezane vesti