Stiže četvrto dete!? Mirka Vasiljević progovorila o još jednoj prinovi!

Razmišljala sam da kupim psa, ali shvatila sam da je bolje da imam još jednu bebu. Vujadin se nećka, ali nagovoriću ga! Nema veće sreće od kuće pune dece, kaže Mirka Vasiljević

Mirka Vasiljević
Foto: YouTube/Printscreen

Mirka Vasiljević (29) nagovara nevenčanog supruga Vujadina Savića (30) da naprave četvrto dete! Glumica, koja je sa 20 godina rodila sina Andreja (9), godinu dana kasnije ćerku Andrijanu (8), a 2014. sina Mihajla (6), hoće opet da postane majka!

- Želim četvrto dete, ali Vujadin se nećka. Svestan je da je dete velika obaveza. Voli on decu, ali želi sve da im priušti i nije siguran da li bi mogao finansijski da izgura sve to. Nagovoriću ja njega! - započinje priču Mirka za Informer i nastavlja:

- Razmišljala sam da kupim psa, a onda sam shvatila da je bolje da imam bebu. Treće dete rodila sam sa 24 godine i smatram da sam napravila dovoljno veliku pauzu.

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić
Foto: Alo!/Nenad Vujanović

Zaboravila sve muke

Glumica je rešila da se ne ugleda na svoju generaciju, koja i dalje izlazi po splavovima i menja partnere.

- Moje drugarice tek planiraju decu ili su sada prvi put trudne, pa me zovu za savete oko beba, a ja ničega ne mogu da se setim! Zaboravila sam i njihove grčeve, i muke kad su im rasli zubići, i šta sam im davala da jedu... Volela bih svega toga da se podsetim! - kaže Mirka i dodaje da neće odustati od velike porodice:

- Nijedan moj poslovni uspeh ne može da se poredi sa tim što sam majka troje dece. Istina je da je malo dete mala briga, a veliko velika, ali sam spremna da se uhvatim ukoštac sa svim! Nema veće sreće od kuće pune dece!

Nikad se ne žali

Mirka veruje da će Vujadin u naredne četiri godine završiti fudbalsku karijeru, pa će moći više da se posveti porodici.

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić
Foto: Alo!/Rajko Ristić

- Kada završi karijeru, moći će više da mi pomaže. A i tada ćemo biti stacionirani na jednom mestu, što je super za decu. Nikad se nisam žalila, sve sam iznela sama na svojim leđima, ali nije bilo lako svih ovih godina ispratiti Vujadina sa troje male dece. Dešavalo se da nam u petak jave da se u ponedeljak selimo iz Nemačke u Francusku! Takve situacije su bile teške za sve nas, ali nisam želela da se vratim u Beograd i da deca budu odvojena od oca. Zato će biti mnogo lakše kada Vujadin prestane profesionalno da igra fudbal - završava priču glumica.

 

 

Povezane vesti