„Tap 011“
instagram
„Tap 011“

instagram

„Tap 011“, Foto: instagram

Članovi nekadašnje grupe "Tap 011" na čelu sa pevačicom Gocom Tržan i Ivanom Peters ponovo je na okupu, a sudeći po društvenim mrežama i te kako se dobro zabavljaju.

Iako su devdesetih bili nerazdvojni, to se kasnije promenilo i svako je otišao na svoju stranu. Međutim, sada su izgleda rešili da se ponovo sastanu i prisete starih dana.

Goca Tržan je na svom Instagramu podelila njihovu zajedničku fotografiju sa planine Jahorina na kojoj uživaju svi zajedno. Pored Ivane i Goce tu su i Đorđe Pajović, Petar Stupar i Milan Bojanić.

Podsetimo, Tržanova je prva napustila grupu u periodu najveće popularnosti, a jednom prilikom je rekla da smatra da je to bila jedina ispravna odluka.

"Posle proslave nove 1999, imali smo veoma malo nastupa i nismo imali novca. Sve je počelo da ide veoma traljavo. Ipak, prelomni trenutak je bio kada sam krenula kod zubara sa 50 maraka u džepu. Počela sam da razmišljam šta ako mi zubar popravi ovaj zub i shvati da imam još jedan karijes, a ja nemam kako da se vratim kući. Ne bih imala para za taksi nego bih morala da sednem na autobus, a Goca sam iz Tap 011. Samo mi je kliknulo da treba da odem iz grupe. Bila je veoma loša energija među nama, Pera i ja nismo govorili već godinu dana. Ja sam pevala neke pesmice sa ogromnim dekolteom i prosto se nisam osećala da tu pripadam. Pozvala sam ih na večeru i saopštila im da napuštam grupu. Naravno, rekla sam da ću da ispoštujem sve dogovorene nastupe kako oni ne bi bili na gubitku i sačekaću dok ne nađu novog člana. Oni su mi sutra javili da sam slobodna", ispričala je Goca svojevremeno.

Pročitaje još

Komentari (3)

Bane

10.01.2021 12:31

Ovaj levo isti Branimir Uskoković iz Boljeg života!

Prijatelj

10.01.2021 20:04

@Bane - Dušan Poček se zvao glumac!

Bane

11.01.2021 08:22

@Bane - E taj! Moja grešak :) Hvala